lørdag, september 29, 2007

Jeg er blitt tagget.

Jeg har blitt tagget av Tussaluso og skal skrive syv ting om meg selv.
Reglene er som følger:
1) Link tilbake til den som har tagget deg og skriv reglene.
2)Fortell 7 ting om deg selv, seriøse og useriøse
3) tag 7 andre bloggere og skriv en link til dem
4) La disse få vite at de er tagget ved at du skriver en kommentar i deres blogg

Ok, hmmm, dette er ikke lett.
1. Jeg har vel egentlig vært blond, veldig lys i håret på mine yngre dager, men nå er vel fargen sånn mer kommune farge. Så jeg bruker å bleike det hver vår sånn at det blir ordentlig lyst. Og noen ganger påhøsten har jeg lyst på mørkere hår siden faren min er mørk. Så på torsdag gikk jeg fra blondine til brunette.
2. Jeg klarer ikke å kaste pappesker uansett størrelse, tenker hele tiden at jeg kan ha bruk for dem til julegaver, og å pakke bort ting i he, he. Så har mange pappesker i kjellern til mannens frustrasjon he, he.
3. Jeg har jobbet på Fretex i Oslo.
4. Jeg har så god tid når jeg går i butikker. Må se på alt og plotte det inn i hjernen he, he. Morens min synes Tobias er så utholdende når han er med meg i butikker, men han er vel vant til det he, he. Han liker det han også. Men mamma og mannen min blir gale når de går med meg he, he. Jeg trenger ikke å kjøpe så mye, men husker hva jeg har sett hvor etc, slik at jeg vet hvor jeg kan kjøpe det når jeg trenger det og vet hva som er inn etc he, he.,
5. Jeg har vært på toppen av Eiffeltårnet. Har vært i Paris to ganger, første gangen var jeg bare i 2. etasje på Eiffeltårnet.
6. Jeg er skikkelig tålmodig.
7. En gang slapp jeg nesten ikke inn i Polen, for jeg så så annerledes ut på passbildet for det var noen år gammelt. Måtte skrive navnet mitt på et ark og vakta som så skikkleig streng ut slapp meg heldigvis inn he, he.

Ja, ja, dette blei litt om meg. Da tagger jeg Inger Marie og Huldra.

I går ettermiddag var vi på marken, som er tivoli og messe. Det var sol, men kaldt. I dag plask regner det og er så mørkt. Skal snart kjøre ungene til Årnes, de skal sove hos foreldrene til Kjetil i natt. Ha en fin helg alle sammen.

onsdag, september 26, 2007

Nye gardiner.
Hei, her flyr visst dagene av gårde. Tobias var hjemme i dag og i går fordi han ville. Vi gikk en tur innom jobben til Kjetil i dag og så handlet vi litt. På mandag fikk vi hengt opp gardinene på rommet til Tobias. Ble ikke hjemmesydde denne gangen. Og han ville selv ha med racer biler på, så da ble det det. I går kveld var jeg flink og gikk en lang tur. Det var godt. Ellers prøver jeg å tenne mange lys nå på høstmørke kvelder. Nå skal jeg ta kvelden. Ha en fin kveld til dere alle.

lørdag, september 22, 2007

God helg og hjerte


Ja, nå er det helg igjen. Kjetil dro akkurat ut og skulle fiske med en kompis. Mamma og pappa kommer innom snart. Våkner da ikke ordentlig i dag jeg, føler meg som en sombie thi, hi. Jeg fikk sove lenge i dag. Har innført at Kjetil står opp tidlig lørdager og jeg søndager igjen. Hadde det slik før Åsa ble født. Men tror nesten jeg har sovet for lenge he, he.

Har sydd et hjerte, men det ble ikke så bra. Ønsker dere alle en god helg :-)

tirsdag, september 18, 2007

Oppussing.


Ja, vi begynte jo å pusse opp det som skal bli det nye rommet til Tobias i våres. Ting tar visst tid. Viser noen før og etter bilder. Mangler bare gulv lister nå og henge opp gardiner og så kan han flytte senga og diverse inn der. Han har fått ny bil lampe. 50 kroner på jysk. Vinduet ble hvitt og pappa laget vindus brett. Skapet som var der er revet ut. Har også lagt klikk laminat. Var gammelt gulv belegg der fra før av. I stad gikk jeg en kvelds tur. Er ganske kjølig ute og i natt har det vært frost. Nå skal jeg tenne noen lys og lage meg te :-)

lørdag, september 15, 2007

En innholdsrik lørdag, teater, loppemarked og besøk.
I dag har det vært en fin dag. Vi begynte på biblioteket klokka et der det var Ludde teater. Ungene koste seg. Så var vi innom loppemarked på torget. Der ble det en borg med mass riddere til Tobias fpr 30 kroner. Så var vi innom senteret, før vi dro på et annet loppemarked. Der ble det en liten leke til Tobias til 5 kroner og en hylle til meg for 30 kroner. Den er brun så skal male den hvit. Skal vise bilde av den en annen dag. Så møtte vi et vennepar og de ble med hjem til oss. Det var koselig. De har dratt nå, og jeg har laget pizza deig og Kjetil driver og lager resten. Ellers prøver jeg å plukke inn litt blomster om dagen. I går var vi innom Skeidar og da fant jeg denne sink saken på salg til 22 kroner! Puttet noen lys oppi og synes at det ble fint. Ønsker alle en kjempe fin lørdags kveld.

torsdag, september 13, 2007

Flere hytte bilder.

Her kommer det litt flere hytte bilder, tok jo så mange da jeg var der. Ellers så var jo Tobias hjemme på mandag. Vi hadde jo vondt i halsen for noen uker siden, men han har liksom gått og kremtet etc. siden da og mandlene var hovne så jeg når jeg så han i halsen. Så vi dro til legen og det var streptokokker Så han fikk penicillin som han skulle ta i tre dager. Så han var hjemme på tirsdag og onsdag også. I går tok vi oss en tur i noen butikker. Ellers er jeg og Åsa veldig snørette, men Kjetil var det i helga så. I dag er Tobias i barnhagen. Kjetil dro på kurs i Oslo i går, og det er kurs i dag også, så han har ligget på hotell der i natt. Mamma og pappa var en tur her i går kveld. Nå skal jeg straks brette opp ermene og vaske litt. Mamma elsker troll, noe man ser når man er på hytta. Den gamle dukke vogna, som står på peisen, er etter mamma og jeg har også brukt den litt. Ønsker alle en fin dag. Her skinner sola. Er varmt i sola, men kaldt ellers.

mandag, september 10, 2007

En helg på hytta.

I helga har vi vært på hytta. Mamma og pappa var også med. Det er jo egentlig deres hytta, men på en måte vår også he, he. Vi dro opp fredag og kom hjem i går. På lørdag var vi en tur på Hamar. Mange fine interiør butikker i gågata der ja :-) Så grillet vi senere. På søndag gikk vi en tur. På vei hjem var vi innom noen og kjøpte en gammel kommode for 300 kroner som jeg fant på finn.no. Skal legge inn bilde av den senere. Vet ikke om det er Åsa eller Tobias som skal ha den enda. I dag er Tobias hjemme også, og vi har bare kost oss nå på formiddagen. Ryggen er bedre, men ikke helt bra enda. Bilder ute og inne fra hytta. Kommer flere bilder senere :-)

onsdag, september 05, 2007

Frisk igjen, men ryggen streiker.Heisann, ja nå er jeg så og si frisk i halsen. Har litt vondt enda på morgenen og kvelden ellers greit. Jeg som gledet meg til jeg ble frisk for da skulle jeg gjøre så mye. Men nå har jeg fått isjas vondt i ryggen og det blir ikke bedre. Vet ikke hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skal stå, kan ikke bare gå og ligge heller, men prøver. Har så og si aldri hatt så vondt i ryggen, bare et par dager før. Huff skjønner alle som er plaget med rygg vondt nå.På mandag og i går var Tobias hjemme for det var planleggingsdag i barnehagen. Kjetil var også hjemme for han har influensa. Åsa var veldig snørrette i går, men bedre i dag. Bilder av et hjerte med engel som jeg kjøpte i Danmark, og en marihøne som krabbet på Tobias på søndag. Da hadde vi også besøk av foreldrene til Kjetil en tur. Ønsker alle som er innom en fin dag :-)