torsdag, november 29, 2007

Vært på kurs.Hei, nå har jeg kommet hjem etter å ha vært på kurs på Hamar i to dager og sovet på hotell. Virker som jeg har vært lenger borte men, he, he. Dro tidlig i går tidlig så Kjetil har hatt fri et par dager. Selv om jeg ikke har begynt å jobbe enda så ville jobben ha meg med. Og det var kjempe fint. Har kost meg og spist god lunsj og tre retters middag :-) Når jeg kom hjem dro vi på julagateåpning på senteret for nissen kom. Barna fikk nisse lue og godis pose.Ellers så var pappa her både lørdag og søndag, og hjalp oss med kjøkkenet, så nå er tapeten på plass. Det ble kjempe fint.Her er bilde av en engel jeg kjøpte i Sverige. Har blitt helt forelsket i engler :-) Og så en Tilda engel da he, he.Ønsker dere som er innom en fin kveld :-)

Vært på kurs.

onsdag, november 21, 2007

Snart Jul.Ja, det er snart jul he, he. Er visst kortere til enn jeg går og tror he, he. I går dreiv jeg og tok bilder til julekort. Men blir ikke noen av de jeg tok tror jeg. Kjetil likte ikke at de røde veggen som vi ikke har fått malt enda kom med på bildet he, he. Ellers er det ikke lett å ta bilder, de smiler liksom ikke likt. Ellers puslet jeg litt i går kveld med litt granbar. Det ble en kvist med sløyfe på og en krans som jeg har hengt ute. Det blir nok litt mer pynt på den etterhvert ja. Ellers har Kjetil hatt fri i dag. Vi har malt tredje strøket inni overskapene på kjøkkenet og ryddet ut av under skapene etc. Nå er Tobias og Kjetil på turn. Etter det skal dem og se på ishockey kamp.
På bildet av Tobias og Åsa ser dere strikke dressen som mamma har laget nå og genseren til Tobias som hun laget for noen år siden :-)
På mandags formiddag gikk jeg tur i åsen og plukket granbar og noen kongler. Men tror jeg må ut og plukke mer en annen dag.
Ønsker dere som er innom en fin onsdags kveld :-) Her yrer det ned litt hvitt og det legger seg litt så vidt det er.

søndag, november 18, 2007

Søndag kveld.
Ja, så var det søndag kveld igjen. I dag har Tobias vært i bursdag fra tolv til to. Så kom foreldrene til Kjetil og hentet han litt over to, for de skulle på Emil teater på Årnes. Pappa har også vært her i dag. Han har hjulpet oss på kjøkkenet. Jeg fikk malt strøk nummer to på vinduet. Pappa fikk sparklet mye på veggene og Kjetil malte første strøk inni skapene.


I går gjorde vi ikke så mye. Var og så på tapet. Så var Kjetil og Tobias og gikk på skøyter og jeg og Åsa møtte mamma og pappa på senteret. Var på kafe og så på mote show. Så kom tanta til Kjetil og satt her et par timer. Det var koselig. På fredag var det planleggingsdag i barnehagen. Så da var mamma og jeg og ungene i Sverige.


På torsdag var Tobias også hjemme, men jeg fikk allikevel ryddet ut av en skuff og noen skap på kjøkkenet. Så nå er spisestue bordet i stua fullt også. Kjetil må ta med flere pappesker hjem i morgen. Huff, det blir jammen rotete mens det står på. På onsdag kveld malte jeg strøk nummer en på vinduet. På tirsdag var Åsa opg jeg og kjøpte sko til Åsa. Hennes første sko. Og da kjøpte jeg denne engelen og blomsten i en blomster butikk. Synes den var så fin :-)


Ser at mange av dere har begynt å forberede dere til jul. Tenker mye på forberdelser jeg også. Men tiden går for det meste til på kjøkkenet. Kjøpte en halm bokk og en engel til i sverige. Skal vise en annen dag. Ellers har jeg kjøpt en del julekalender gaver. Tobias skal få hver dag, men Åsa bare hver lørdag og søndag. Ønsker dere en fin søndags kveld :-)

mandag, november 12, 2007

Krans
Hei, akkuart nå i stad laget jeg denne kransen av lavendel. Var ute en tur i dag og ryddet opp det siste på baksiden. Så da var det dette som var igjen av lavendelen. Har kommet noen få snø korn i helga, ser bare ut som melis dryss he, he.
Ellers ble det også kjøpt noe på perfect home party. Denne lysestak lampa som henger i vinduet. Ser den har blitt hengt opp litt skeivt men. Og den store lysestaken i karmen som hører til. Fikk hengt det opp på lørdag.
I går på farsdagen var vi på middag hos foreldrene til Kjetil. På lørdag så slappet vi for det meste av. Orket ikke å gjøre noe på kjøkkenet. I dag er det bare 4 uker til jeg begynner å jobbe. Ja, ja, det går vel bra tenker jeg, selv om jeg gruer meg. Åsa gjør nye ting hver dag.Prøver å krabbe, reise seg, snakke etc he, he. Skulle sett henne i stad når hun fikk spise lapskaus biter sevl he, he, hadde lapskaus i hele ansiktet. Tobias har vært i barnehagen i dag. I sist uke var han hjemme 3 dager. I dag har jeg sparklet vindus karmen på kjøkkenet og revet av mere strie. Ryggen er ikke bra enda, men litt bedre.
Ønsker dere alle en fin kveld.tirsdag, november 06, 2007

Oppussing av kjøkken og ny lysestake.Hei, ja her går det i oppussing av kjøkkenet. Vi fikk malt taket med grunning på onsdag og på dagen på torsdag var pappa her og malte taket et strøk til og listene. I går malte Kjetil listene et strøk til og nå driver han der inne nå også. Skal kanskje male taket et strøk til etterpå. Driver og river ned strie og skap dører etc og rydder ut av skap. Så det står pappesker langs veggen i stua med ting. Ja, ja. Blir vel ryddig og fint når det er ferdig.Var på Perfect Home party søndag for litt over en uke siden og var så heldig å vinne denne store fine lysetaken :-)Ellers har jeg fyllt en annen bolle med vann, blader og flytelys.På lørdag var vi i burdagsfest hos noen venner på Lørenskog og ute på byen på Lillestrøm. Sov der til søndag. Det var koselig :-) Ungene var hos mamma og pappa og vi spiste middag der på søndag. I dag har Tobias vært hjemme. Han har hjulpet meg å pusse vinduer, rydde og tørke støv i stua. På fredag når jeg støvuget så fikk jeg en smell i ryggen igjen. Hadde kjempe vondt på fredags kvelden. Har vært bedre noen dager, men har visst styra mye i dag så nå verker den som besatt. Det er i korsryggen og litt nedover. Så den er nok ikke helt bra enda.Ønsker dere alle som er innom en fin kveld :-)