søndag, februar 24, 2008

Kommet hjem fra hytta.


I kveld kom vi hjem fra hytta. Tobias ble med mamma og pappa på torsdag ettermiddag. Kjetil hadde fri på fredag, så vi dro i halv elleve tiden. Da hadde Tobias og dem hentet broren min på toget.Hytta ligger på Brumundkampen på fjellene oppenfor Hamar og Løten. Fredagen gikk med til måking av tak og veranda. På lørdag gikk vi tur på ski alle sammen til et sted som heter Målia som har serveringshytte. Vi hadde lånt pulk, og Tobias var så flink til å gå på ski. Det var sol og kjempe fint vær, men blåste litt inni mellom. På kvelden var det ake kveld i ake bakken med fakler på hver side oppover og musikk. Tobias synes det var stor stas. I dag har vi drevet i ake bakken. I går hadde jeg bursdag og jeg fikk pakker når jeg stod opp og så ble det kake som jeg hadde med :-)Ellers så var Kjetil hjemme mandag, tirsdag og onsdag og Tobias også. De var hos legen på tirsdag og det var virus. På torsdag var Kjetil på jobb. Siden Tobias hadde ferie torsdag og fredag var han hjemme hele uka. Her er det bilde av blant annet kjøkken vinduet og badet.
I morgen er det jobb igjen, så nå er det straks kvelden her. Har da fått ryddet og vasket en del i ferien og det er bra :-) Ønsker dere en fin uke.

mandag, februar 18, 2008

Vinterferie :-)Nå har jeg vinterferie og det er godt. I dag har jeg tørket støv over alt i hele stua. Alt syntes så godt i dagslys og litt sol he, he.Tobias har vært hjemme fra barnehagen fordi han er litt tykk i halsen. Åsa skal være hjemme hele uka, og Kjetil har også vært hjemme i dag. Han har også vondt i halsen. Mamma går på pencillin som hun fikk på torsdag pga streptokkoker i halsen, så vi får se ann her. Kan være det samme. I kveld har jeg vært på treningsstudio og trent. Godt etterpå he, he. På fredag sov søskenbarnet til Kjetil her, en gutt på 13 år. Han sov på campingseng på rommet til Tobias, noe som var stor stas for han. Og han på 13 sovnet før han på 5 he, he. På lørdag morgen dro guttene på Finnskog rally og vi jentene koste oss hjemme. Tok meg en dags lur med Åsa og slappet av. Gutta kom hjem i fire tiden, og i fem tiden hentet mamma og pappa ungene for de skulle sove der til søndag. Vi var på fest. Først hjemme hos noen kjente og så ute på byen. Var jo Finnskogrally så var fres ute :-) Men i går var en slapp dag he, he. Her er noen bilder fra rommet til Åsa. Rommet er blått fordi Tobias hade dette rommet før, og vi har ikke malt det. Kles hengeren er en som mamma hadde når hun var liten, og jakka har mamma strikket på skolen, og Åsa har brukt den mye :-) Ønsker dere en fin uke alle sammen :-)

torsdag, februar 14, 2008

Valentines dag :-)


Happy Valentines alle sammen :-) Fikk tre røde roser av Kjetil i dag, her er det bilde av en av dem. Dagen i dag begynte med at vi var på sykehuset med Åsa der vi hadde time. Når vi var på helse stasjonen på et års kontroll med henne, så hørte de en bi lyd på hjertet. Barne legen i dag hørte det også. Måtte ta ekg, ikke så lett med ti plaster lapper på ledninger på, men hun var så flink og lå rolig litt. Ekgen var bra, men han ville vi skulle sjekke det på Elverum, så vi skulle få time der. Han kunne ikke si hva det var, og han turte heller ikke å si at det ikke var noe. Så vi får bare vente å se. Ellers så har vi spist god middag og dessert i dag og kake. Og Kjetil fikk en liten ting av meg også. Ellers har uka bestått av trening på meg og Kjetil annenhver kveld, eller jeg på mandag og kjetil tirsdag og i dag, og jeg kanskje i morgen. Hadde besøk i går. På søndag var vi på vinterfestival, det var aking fra festningen og ned storgata :-) Og jeg fikk morsdags gave og så var vi på middag hos mamma og pappa. På lørdag var foreldrene til Kjetil her på middag. Til uka har jeg vinterferie og da har jeg store planer om å vaske, rydde, sy, scrappe etc he, he.

fredag, februar 08, 2008

Helg igjen.
Ja, da var det helg igjen. Skal bli godt nå. På tirsdag var jeg hjemme med ungene for Tobias var ikke helt i form. Han lå på sofaen nesten hele dagen. På onsdag og torsdag var jeg på kurs på Hamar igjen og sov på hotell. Sov på Victoria hotell denne gangen og det var ikke så fint som sist da vi lå på Scandic. Men men. Fin utsikt over Mjøsa da, og disse bildene tok jeg gjennom vinduet etter frokost på torsdag. Kurset var bra, og traff også en blogger, som kaller seg for www. trivelig. blogspot.com. Det var gøy :-)Har vært så trøtt i dag og fryset og har hatt små vondt i halsen et par dager. Så nå blir det godt med helg. I morgen kommer foreldrene til Kjetil på middag og på søndag skal vi på middag hos mamma og pappa. Ønsker dere alle en god helg hilsen Gro Mette :-)

søndag, februar 03, 2008

Litt mer av kjøkkenet.

Her kommer det litt flere bilder av kjøkkenet og de nye flisene der. Er veldig fornøyd :-)Nå har akkurat mamma og pappa vært her på fastelavensboller som jeg og Tobias laget i dag. Pappa og Kjetil satt også på en list ovenfor flisene. Og mamma og jeg badet ungene. Ellers har Tobias og Kjetil vært ute og gått på ski, mens jeg og Åsa puslet inne. I går var vi i Reptil/zoo parken i Sverige i Charlottenberg med et vennepar og barna dems. Der så vi slanger(Kjetil likte ikke det he, he), krokodiller, nesebjørner, aper etc. Spennende for barna. Så var vi på senteret der, og Tobias og Stine fikk gå i lekeland med sklier etc. På fredag var det karneval i barnehagen og Tobias var Batman og de hadde kost seg masse :-) Ellers har uka gått kjempe fort og helga også, og i morgen er det en ny uke. Ønsker dere en fin søndagskveld :-)