onsdag, juni 18, 2008

3 års bryllupsdag i dag!!


Tre års bryllupsdag i dag og ferie om to dager :-)

mandag, juni 16, 2008

Snart sommerferie!!


Hei, hei, ja, nå er det snart sommerferie!! På fredag drar vi til Kypros og skal være i 2 uker. 5 voksne og 5 barn. Gleder oss. Har ikke blitt tid til blogging i det siste. Jeg og Åsa har ikke vært helt i form. Åsa hadde bronkitt sist uke, og fikk penicillin. I helga var vi på grillfest og ungene sov hos mamma og pappa. På tirsdags kvelden spilte Kjetil fotballkamp og kom hinkendes hjem og hadde tråkket over. På onsdag morgenen så klarte han ikke å gå. Var hos legen og så i røntgen. Vi hadde heldigvis krykker hjemme. Men det var heldigvis ikke brukket. Men han ble sykemeldt ut uka. Men han er litt bedre nå. Sist søndag og torsdag før der var vi på badestranda. Det var deilig. På sist lørdag var vi i 70 årslag. Det var koselig. Sist tirsdag (før Kjetil spilte fotball) var vi på sommeravslutning til barnehagen i lavoen. Temaet var troll og de hadde laget troll drakter til ungene i barnehagen. Tobias hadde laget sin delvis selv. I dag har det regnet, haglet og tordnet, skikkelig vær he, he. Men jeg bryr meg ikke så mye om det siden vi reiser til varmere strøk på fredag he, he. Ellers går det mye i fotball her da, til og med jeg ser litt he, he. Ønsker dere en fin uke.

mandag, juni 02, 2008

Nå har det blitt juni og sommer :-)Ja, nå har det blitt juni og sommer og det merkes på varmen he, he. Går helt i svime her på jobb nesten, men det er jo dette vi har ønsket oss i hele vinter da. I går var vi ute og puslet og prøvde å sole meg, klarte litt over en time bare. Det ble for varmt. I tre tiden dro vi til Sverige en tur. Spiste middag på mc donalds og så kjøpte jeg noen fine tallerkener og bolle etc på Rusta. Når vi kom hjem fyllte jeg to baljer med vann som ungene koste seg i. På lørdag hadde vi hjelp av en kompis og broren min til å beise huset. Er så støl bak på lårene gitt etter den beisinga, men bra ble det. Mamma og pappa hadde med ungene til Sverige først, så hjalp pappa også til. På fredag hadde vi besøk av tanten til Kjetil og det var godt å sitte ute og kose seg.

Har blitt utfordret av Anna Lisa og Something blue:

"Reglene kommer i starten av innlegget. Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du den videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legger du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar....1. Hva gjorde du for 10 år siden? Begynte på Høgskolen i Oslo i august 1998 :) 2.Hva er 5 ting på gjøre-lista mi i dag? Hente mannen på jobb, hente ungene i barnehagen, lage middag, sette på noen vaskemaskiner med klær, pakke inn noen pakker. 3. Snacks jeg liker: Sjokolade (helst hvit), yoghurt nøtter, smash og marsipan. 4. Ting jeg gjerne vil gjøre dersom jeg var milliardær: Betalt ned all gjeld, kjøpt en bil til, reist mye, kjøpt hus, gitt bort litt til familie. 5. Steder jeg har bodd: I Trondheim, Oslo, Kongsvinger 6.Disse vil jeg vite mer om: Prinsesse Elin, Flower Power, Hulda, Christinas interiør, Aalerud stall og Sessan och prinsessan.
På torsdag var jeg på Plantasjen og kjøpte litt blomster og pyntet på framsiden på trappa etc. Pyntet også kransen og fant noen steiner og skreiv navnene våres på :-)

Ønsker dere en fortsatt fin dag :-)