søndag, september 28, 2008

Stemningsbilder fra i går.
Viser noen stemningsbilder fra i går kveld før gjestene kom. Vi hadde det veldig gøy i går. Var mange her på vorspiel før vi fro ut i teltet på oktober øl festivalen. Der var det høy stemning og lov å danse på bordene, så da "måtte" jeg jo det he, he. Men formen er litt redusert i dag ja, og så tørst he, he. Men, men. Vi hadde det da gøy da he, he. På dagen i går var vi på marken slik at ungene fikk kjørt karusseller. Viser bilde av glassklokken som jeg også har kjøpt på Den Franske landstil. Har ønsket meg en sånn en lenge :-) Bilde av stua. Kjetil har satt frem glass allerede he, he. Har bare slappet av i dag. Tobias og Kjetil har vært på Kil kamp. Så koste vi oss med hjemmelaget pizza. Ønsker dere en fin kveld :-)

torsdag, september 25, 2008

Torsdag allerede.
Ja, da er det torsdag allerede. Egentlig går uka skikkelig fort. På søndag fikk vi klippet plenen og hekken på baksiden. Så gikk vi en tur. På tirsdag trente jeg og det håper jeg at jeg kan få til i dag også. I går fikk vi støvsuget og vasket gulvet. Har sagt ja til å ha vorspiel på lørdag for vi skal på tysk oktober øl festival!! Det kan jo bli spennende. Så det må ryddes og vaskes litt mer i dag også. Vi skal straks pusse opp gangen oppe. Og skal ha ny lampe der. Men hvordan lampe. Her er noen jeg liker. Hva synes dere? Gangen er ikke så stor og 5 dører der, til 3 soverom, en til bad og en til toalettet. Hmmm, blir ikke lette he, he. Nå skinner sola igjen etter at tåka har lettet. Slik har det vært hver dag denne uka, tykk tåke helt til ca tolv, så sol og blå himmel. Ha en fin dag :-)

fredag, september 19, 2008

Nytt brett og lørdags kveld :-)Ja, nå er det lørdags kveld her i heimen. Vi har spist lasagne og Åsa sover nå og Tobias skal snart legge seg. Jeg fikk sove lenge i dag. Så møtte vi mamma for å velge mønster til ny ull genser til Tobias som hun skal strikke. Det ble VM genseren. Så ble vi med opp til mamma og pappa og spiste lunsj der. Så handlet vi mat og dro hjem. Forkjølelsen er litt bedre, men hoster mye nå. Men var på jobb torsdag og fredag. Torsdags kvelden, ble også tilbrakt på sofaen. Men i går etter middagen fikk Kjetil og jeg shinet litt opp her :-) Her er et brett med speil som jeg har kjøpt på Den Franske Landstil. Og en lavendel såpe som lukter kjempe godt :-) I morgen skal vi prøve å få klippet hekken, plenen etc. Ønsker dere en fin helg :-)
Hmmm, ser forresten at dato og klokkeslett er galt her....

onsdag, september 17, 2008

Forkjølet igjen.....baaaahhhh......


Ja, ja, da er jeg syk igjen. Ble skikkelig forkjølet i går ettermiddag. Ble verre på jobben i dag, og nå renner snørret, hodet er bomull og verker. Har ikke gjort så mye mer enn å ligge på sofaen i kveld. Kjedelig. Jeg som var flink og gikk lang tur på søndag, var på treningsstudio på mandag og som egentlig skulle trene igjen i dag.Hmmm, ja, ja. Her er det jeg kjøpte på den butikken. En søt boks. Synes den var så fin, så måtte bare ha den :-) Og en lysestake som jeg har sett på lenge. Neste gang viser jeg noe jeg har kjøpt på Den Franske Landstil. Nå skal jeg ta to paracet og krype under pleddet igjen. Ha en fortsatt fin uke :-)

tirsdag, september 16, 2008

Konkurranse.


Jag är med & tävlar om en Lisbeth Dahl necessär från ❦
www.zottys.se
hos
www.sessanochprinsessan.com
Tävla du också vet jag ☺

fredag, september 12, 2008

Deilig fredag!Hei, dette har vært en deilig fredag! Var først på jobb. Så var jeg innom en butikk her i byen. De hadde fått inn masse fint. Kjøpte noe som jeg skal vise en annen dag. Så hentet jeg Kjetil og ungene. Så ble det middag på kebaben he, he. Så var vi hjemme en stund, før mamma og pappa kom for å sitte barnevakt. Kjetil og jeg har vært og sett filmen Mamma Mia. Og den er super bra! Dere som ikke har sett den bør dra å se den! Tobias og jeg var hjemme på onsdag også. Har ikke fått svar på noen blodprøver enda, men han er i form igjen, så tror egentlig ikke at det er kyssesyken. I morgen skal Tobias i bursdag fra et til fire og på søndag fra tolv til tre. Så fikk kjøpt gaver i dag også. Jeg tror jeg skal på torget mitt i byen der de har brukt/loppemarked dag i morgen. Ønsker dere en kjempe fin helg :-)

tirsdag, september 09, 2008

Smykke stativ.

Kom over dette fine stativet på Kid her en dag. Har sett det på en annen blogg for en stund siden. Det er egentlig en koppe holder. Men jeg bruker den til smykker. Synes det passet he, he. Ellers er jeg og Tobias hjemme om dagen. Jeg har vondt i halsen og ikke i form. Tobias er heller ikke helt i form enda. Var og tok blodprøve i dag angående kyssesyken. Vet ikke når vi får svar. Så her lå vi på hver vår sofa med hvert vårt teppe i formiddag. Sykestue.Jeg som tenkte når vi begynte etter sommerferien at vi ikke skulle være syke i høst. Gikk ikke så bra det nei. Ellers var vi på loppemarked på lørdag. Kjøpte en kurv hylle som jeg skal male hvit. Tobias og Åsa fant hver sin bok. Og Tobias handlet bamser etc. Reine kjøpmannen det ja. Kjetil og Tobias var også å så på WallE på fredag. Han orket selv om han er var syk. Og han var i hundre når de kom hjem he, he. Ja, ja.
Og så har jeg vært så heldig å få en award av Anna Lisas hjerteblogg http://annalisasblogg.blogspot.com/ :-) Tusen, tusen takk :-) Den gir jeg videre til: Christinas interiør http://christinas-interior.blogspot.com/, Drømmen om en eplehage http://drommenomeneplehage.blogspot.com/, Huldas Verden http://www.huldals.blogspot.com/ , Karnas hus http://karnashus.blogspot.com/, Me and Molly http://meandmolly.blogspot.com/ og http://husmorpjatt.blogspot.com/ Husmorpjatt. Nå skal jeg krype under teppet igjen. Ønsker dere en fin kveld :-)

torsdag, september 04, 2008

Minner fra 80 tallet.

Jeg har lest en bok som heter barndom på 80 tallet og måtte bare vise dere noen bilder fra boka. Har ledd mye og ristet på hodet etc når jeg leste denne boka. Den anbefales!Ellers har Kjetil vært hjemme med Tobias i dag. Han har feber og vondt i halsen. De var hos legen, men var bare virus, men skal tilbake på tirsdag og ta blodprøve for legen trodde det kunne være kyssesyke. Håper ikke at det er det! Natt til i går ble Åsa snørrette og hun og jeg tilbrakte natten på sofaen og det ble ikke så mye søvn, men, men. Jeg drakk mye kaffe på jobb og hun sov lenge i barnehagen. Men hun er da i barnehagen om dagen, der halvparten er forkjølet. Tror virkelig at høsten har kommet ja. Men, men. Koselig med høst også. Mørkt ute og masse levende lys inne! Ønsker dere en fin helg :-)