tirsdag, november 30, 2010

Svømmediplom og feber.God ettermiddag/ kveld :-) Her fyrer vi på spreng, for det er minus 18 ute, og kaldere skal det nok bli i løpet av kvelden! Ellers akkurat nå ligger det ei syk lita frøken på sofaen. Målte akkurat feberen til 38. Kjetil har vært hjemme med henne i går og i dag. Veldig slapp hele dagen og bare ligget på sofaen og sovet litt. Hun klaget på vondt i mage, hals og hode, men mest i hodet. Mannen ligger og tar en cowboy strekk før han skal spille fotballkamp og Tobias er hos en kompis. Jeg trent ropes før middag og er fortsatt skjelven i bein og armer he, he. I går var Tobias siste gang på svømming for denne gang. Han fikk diplom og pingvin merke, og var så stolt :-)


Så har mamma strikket denne kjempe fine kjolen til Åsa :-) Kalendergavene i år ligger i denne kurven. Fyller på etterhvert. Så har jeg hengt en hyssing tvers over den ene veggen på kjøkkenet og hengt opp de andre kalenderene, sånn som sjokolade og Donald etc. Nå skal jeg legge mer i ovnen, så får dere ha en kjempe fin kveld :-)

søndag, november 28, 2010

En fin helg :-)


Dette har vært en fin helg :-) I går slappet vi av, pusslet hjemme og var en tur i butikken. Og så var det danse finale på kvelden :-) I dag sov vi lenge. Så kom mamma og pappa hit og vi gikk på Julemarked i Øvrebyen, ca ti minutter hjemmefra. Dit kom også foreldrene til Kjetil. Vi tittet på ulike utstillinger og koste oss på kafe. Veldig koselig med slik julemarked. Inne på kvinnemuseet var det også ulike utstillere og der måtte jeg ta bilde av lampa i taket for den var så fin. Der kjøpte jeg også et rødnisse lys til Åsa og et blånisse lys til Tobias. Synes de var så søte. Vi har også hengt opp stjerner i vinduene og adventsstaker :-) Ønsker dere en fin søndags kveld :-)

fredag, november 26, 2010

Da var det fredag alt igjen, oppsummering av uken.


Ja, da var det fredag alt igjen. Er bare mandager og fredager he, he. Nå skal Kjetil fyre opp i ovnen så skal vi kose oss inne. Kjetil skal på julebord med jobben seinere i kveld. I går var vi på julegateåpning. Tobias rakk det akkurat mellom håndball trening og håndball fotografering. Åsa var ganske redd nissen, men fikk da godis pose :-) På onsdag jobbet jeg til klokka seks, og da var det foredrag av Wassmo. Veldig spennende å høre på henne! Hun snakket mest om boka hundre år, som jeg bare har noen sider igjen i. Anbefaler den boka.

På tirsdag hadde jeg fri, så da ble Åsa også hjemme. Mamma, pappa og mormor kom en tur da. Så var Tobias tidlig ferdig på skolen den dagen. Etter middag var det turn på Åsa. Måtta ta noen bilder av elva og sola en dag som jeg var ferdig på jobb. Syntes det var så fint. Ønsker dere en kjempe fin helg :-)

mandag, november 22, 2010

Ny uke på gang :-)
Ja, da er en ny uke igang igjen, snart er det fredag :-) I dag jobbet jeg fra to til seks. Så var jeg med Tobias på svømming fra syv til åtte. Tok litt sol imens. Så må de alltid skli litt når kurset er ferdig :-) Har kost meg og sett på 71 grader nord. Spennende! I går kom svigers på besøk. Vi var ute litt før dem kom, så gikk vi en lang tur med dem og koste oss inne etterpå :-) Ønsker dere en fin uke :-)

lørdag, november 20, 2010

Deilig lørdagskveld :-)
Nå koser vi oss og ser på skal vi danse :-) Spiste pizza i stad og fyrer masse i ovnen. Før i dag handlet vi mat og var hos mamma og pappa en tur og spiste lunsj. Datamaskinen var ferdig på reparasjon i går og det er godt å ha pc i hus igjen! Viser bilder av ungene sist helg og lysene på bordet i kveld. Jobbet halve dagen i går også. Men når jeg kom hjem måtte jeg legge meg for hadde så vondt i magen, men klokka åtte i går kveld var det heldigvis over. Kjedelig når jeg får så vondt. Skal på gastroskopi den 2. desember. Ellers har det snødd litt i dag og vært veldig guffent ute. Da er det godt å være inne og fyre i ovnen :-) Ha en fin kveld og helg :-)

torsdag, november 18, 2010

R.O.P.E.S i kveld :-)Hei, i kveld skal jeg på trening igjen, to uker siden sist. Skal på R.O.P.E.S i dag, det er styrketrening ved hjelp av slynger. Veldig gøy :-) Var hos legen igjen på mandag og ble 50 prosent sykemeldt denne uka og skal til legen igjen på mandag. Han har bestilt gastroskopi og jeg gruer meg til det men, men.Noen dager er jeg bedre, mens noen dager har jeg veldig vondt. Her er det kaldt om dagen minus 8 hver dag. Er jo egentlig ikke så kaldt det, men veldig uvant. Blir vel bedre vant etter hvert. I går frøs jeg fra jeg kom hjem til en time før jeg skulle legge meg. Usj, liker ikke å fryse. Men det er jo veldig fint ute om dagen med helt hvit rimmede trær og litt snø på bakken :-) Ønsker dere en kjempe fin dag :-)

søndag, november 14, 2010

Lenge siden sist, igjen....Ja, nå er det lenge side sist igjen. Er hos mamma og pappa nå og låner dataen deres. Broren min har sett på pcen vår i dag og tror det er en harddisk feil så vi skal levere den på Elkjøp i morgen. I dag har mamma, ungene og jeg vært på teater og sett på Pulverheksa og julenissen :-) Nå er vi hos mamma og pappa og har akkurat spist middag. Så fikk Kjetil farsdags gave på senga i dag, skjorte, ullsokker og diverse hjemmelagede kort og tegninger :-)Ellers har jeg vært sykemeldt hele uka pga magekatarr. Har hatt vondt i noen uker og gikk til legen og da var det det. Tror det blir en uke til med sykemelding og må begynne å tenke over hva jeg spiser tror jeg. Nå skal vi spise kake og drikke kaffe. Ha en fin kveld :-)

fredag, november 05, 2010

Lenge siden sist.
Ja, nå er det lenge siden sist jeg skreiv et innlegg. Men pcen vår virker ikke nå igjen, virker som samme problemet som i sommer, så vi må levere den på elkjøp. Men jeg er her :-) Har fått ny mobil, mini experia pro, leser blogger på den, men får ikke til å skrive innlegg på den. Dagene går fortsatt fort, men litt roligere dager innimellom :-) I kveld får vi besøk av noen venner. I morgen skal ungene sove hos bestemor og bestefar og Kjetil og jeg skal på staycation i Oslo. Gleder oss til det :-) Skal på kino og ut og spise og kose oss :-) Ellers har jeg vært ganske flink med trening denne uka. Gikk tur mens Tobias svømte på mandag, trente hjemme etter dvd på tirsdag, gikk tur på onsdag og trente r.o.p.e.s i går :-) Får fakstisk mer overskudd av det. På søndag var jeg med Tobias, Åsa og to gutter til å gikk halloween :-) De fikk mye godteri og tømte ut alt på stuegulvet etter på og spiste og koste seg. Viser bilde av dem :-) Tobias med grønn maske. I dag er det kaldt, men sol :-) Ønsker dere en fin helg :-)