søndag, januar 30, 2011

Skidag :-)I dag var det ikke så kaldt lenger, så vi dro på skitur. Kjørte til et sted der det er flere løyper rundt og på en golfbane.Og flerbrukshuset til golvbanen med kafeteria var åpen. Ble sol og reine påskestemningen i dag :-) Mamma og pappa var også med. De gikk en kortere runde med Åsa. Men hun er blitt veldig flink til å gå. I går var vi på Jessheim hos søskenbarnet til Kjetil. Sønnen hennes ble to år og vi var i bursdag. Full fart med 5 tremeninger fra to til syv år :-) Før vi dro i går gikk Kjetil en runde på ski fra løypa her hjemme fra. Han startet halv ni. Jeg tok en treningsøkt foran en dvd her hjemme. Ønsker dere en fin kveld :-) Her blir det wallander :-)
Det er så godt med sol og kjenne at den begynner å varme. Kjenner at våren er på vei snart :-)

onsdag, januar 26, 2011

Spilldag :-)


I dag har vi hatt spilldag her hjemme. Jeg sa til ungene at vi kunne ha spilldag på onsdager for da er det ingen av dem som skal noe. Og forrige onsdag så var Åsa hos ei venninne så da spilte Tobias og jeg to lego spill han fikk til Jul. I dag fant de alle spillene sine. Først spilte Åsa på et tv spill. Så spilte vi alle fire etterpå. Først stigespill. Så det hunde spillet. Og så bygg mester bob memo to ganger. Tror de syntes det var gøy at vi spilte sammen alle fire, og de bare tittet på barne tv med et halvt øye he, he. Nå har jeg trent litt etter en dvd og dusjet. Skal prøve å legge med tidlig i dag. Og så har det blitt så kaldt igjen. Nå er det minus 20 ute! På mandag jobbet jeg til seks. Da var ungene med mamma og pappa på Pippi teater og det hadde vært veldig gøy! Åsa sang pippi for full hals da hun kom hjem. I går var det først turn for Åsa. Og så skulle koret opptre på sanitetens hus for en gruppe som heter en hand å holde i. Så da hadde hun fullt program. I morgen er det håndball for Tobias og jeg skal prøve å trene ropes. Ha en fin kveld :-)

søndag, januar 23, 2011

Håndball dag.I dag har det vært håndball dag. Tobias hadde tre kamper i dag på Elverum. Den første kampen begynte ti og vi skulle være der halv ti. Så synes det var litt tidlig å ha klokka på ring halv syv på en søndag. Men, men. De spilte tre kamper. Vant den første. Tapte den andre og uavgjort den siste. Tobias scoret også noen mål :-) Dette var deres første kamper og tror de synes det var gøy. Vi var hjemme igjen litt før tre i dag. Så vi har slappet av resten av dagen. I går gjorte vi husarbeid på formiddagen. Så dro ungene og jeg for å handle mat og så skulle de på senteret på lekebutikken for de hadde fått penger til Jul. Møtte søskenbarnet mitt, ungene hennes og tanta mi og gikk på kafe med dem :-)

Ellers har uka gått fort med trening på meg og Kjetil, kor og turn på Åsa og håndball trening på Tobias. Nå er vi klare for en ny uke. Ha en fin søndagskveld :-)

tirsdag, januar 18, 2011

Nye tider....sporty tider.Hei, ja, nå har vi kommet halvveis i januar og mannen og jeg har bestemt at nå skal vi bli sunnere, slankere og sprekere! Så nå blir det trening, knekkebrød og vann he, he. I dag har jeg fri og jeg var på ropes trening klokka ti i dag! Lenge siden jeg var på det sist og det merket jeg he, he. I kveld skal Kjetil spille fotball kamp. I går kveld gikk jeg en tur.
Ellers har helga vært travel. Tobias var på bursdag på fredags kvelden. Jeg jobbet på lørdag, mens Åsa var i bursdag. Så var vi på bursdags middag hos mamma og pappa etter det, for pappa hadde bursdag på fredag. På søndag var vi lenge i svømmehallen . I dag har jeg også vært hos tannlegen og jeg hadde null hull! Det er bra, for det var faktisk fire år siden sist! Men nå skal jeg få innkalling en gang i året. I går kveld var jeg med Åsa på kor. Hun har begynt i kirke koret og er kjempe stolt! Og i dag begynner turningen hennes igjen. Nå skal jeg hjelpe Tobias litt med leksene her. Ha en fin kveld :-)

onsdag, januar 12, 2011

Tobias sitt rom.

Her kommer mitt bidrag på Nib sin utfordring om barnerom. Viser noen bilder av rommet til Tobias. Ha en fin dag :-)

søndag, januar 09, 2011

Bursdagsfeiring og skitur :-)I dag har Åsa vært i bursdag og jeg, Tobias og Kjetil har gått på ski imens. 1,3 mil. Greit føre, selv om det var null grader ute. I går var det den store bursdagsdagen. Først barnebursdag fra tolv til halv tre. Så voksen bursdag fra halv fire og utover.Men det var en koselig dag :-) Det var prisessebursdag og det var stor stas og hun fikk mange fine gaver :-) I dag har hun vært i bursdag til ei annen jente i barnehagen og neste lørdag skal hun også i bursdag. Det går litt i perioder de bursdagene og i høst har det vært rolig. Nå skal vi kose oss og spise middag og slappe av resten av kvelden. Ha en fin kveld :-)

torsdag, januar 06, 2011

Åsa 4 år i dag :-)I dag er Åsa 4 år :-) Startet dagen med gaver på senga. Av oss fikk hun votter, hals og my little pony. Av Tobias fikk hun barnehagesekk, liten og fin til å ha på ryggen selv på lavo turer. Av den ene oldemoren sin fikk hun sykkel. Så hun hadde nesten ikke tid å spise frokost i dag for hun syklet rundt i stua og gangen he, he. Hun hadde med kake i barnehagen og hadde fått krone. Mormor og morfar hentet henne i barnehagen og kjørte henne hjem. Da fikk hun Kaptein Sabeltann dvd og Karoline figur, men skal visst få mer på lørdag. Koste oss hjemme også med kake og kjeks.


Eller så var jeg på kurs hele mandagen og ungene var hos mamma og pappa. Så fikk vi middag der. På tirsdag hadde jeg fri. Tobias var hjemme for han er syk og Åsa var også hjemme. I går var jeg på jobb og Åsa i barnehagen. Men Tobias var hos mormor og morfar både i går og i dag. Han har vært veldig slapp, vondt i halsen og vondt i hodet. Men tror kanskje han skal på skolen i morgen. På lørdag skal vi først ha barnebursdag, så voksen bursdag.
På mandag kjøpte vi oss ny seng, rammemadrass, som vi fikk på tirsdag. Og jeg sover så godt om natta :-) Ønsker dere en fin trettendedags kveld :-)

søndag, januar 02, 2011

Godt nytt år :-)

Ønsker dere et godt nytt år :-) Nyttårsaften ble feiret her hjemme med besøk av to vennepar med barn. En gutt på elleve, ei jente på ni og en gutt på 4. Og alle tre guttene her den kvelden het Tobias he, he. Vi spiste kalkun og koste oss. Ungene spurte om det snart var raketter hele tiden og kvelden ble nok litt langt før klokka ble tolv. Åsa sovnet halv et på sofaen, men Tobias var våken til over to på natta. I går sov vi lenge, så var vi ute en tur. Åsa gikk på ski og akte litt. Tobias var på skøytebanen. Men rett før middag kom han hjem og la seg rett ned varm og vondt i halsen. Hadde 38.5 i feber litt seinere og lå hele kvelden. I dag var jeg på legevakta med begge to. Fikk time til Tobias klokka et, og tok med Åsa også, siden jeg synes hun var litt tykk i halsen. Men det var ikke halsbetennelse bare virus. Så da går det vel over om noen dager. Kjetil gikk en skitur imens. Ellers har vi vært inne resten av dagen og kost oss med hjemmelaget pizza. Mamma og pappa hentet ungene nå kvart på seks. De skal sove der i natt for det er planleggingsdag både på skolen og i barnehagen i morgen. Og da slipper vi å dra opp ungene klokka syv i morgen. Skal slappe av i kveld og gjøre meg klar til dyst igjen i morgen. Ha en fin kveld :-)