søndag, august 28, 2011

En fin helg på hytta :-)
I helga har vi vært på hytta og det har vært en fin helg :-) Mamma, pappa og ungene dro først på fredag og hentet broren min på stasjonen på Hamar. Kjetil og jeg kom opp litt seinere på fredag. På lørdag dro vi litt lenger inn på fjellet og så på Birkebeinerrittet. Vi var ute i skogen i tre timer og hadde med mat og kaffe og heiet på syklistene. Så slappet vi av inne resten av dagen. Om kvelden var mamma, jeg og ungene og matet sauene på sætra. I dag sov vi lenge, så gikk vi en tur og ungene syklet. Etter middag i dag så dro vi hjem. Nå er ungene i seng og vi skal slappe av før en ny uke braker løs i morgen. Ha en fin kveld godt folk :-)

tirsdag, august 23, 2011

Skolestart.

Nå er skolen i gang igjen og jeg må si at vi liker hverdager :-) Tobias begynte i 3. klasse i går og Åsa nest siste året i barnehagen! Fikk en ny bok i går og to i dag som er satt bokbind på og leksene for denne uka er gjort! I dag har jeg hatt fri og lekt husmor hjemme. Hentet Tobias på skolen klokka et og gjorde noen ærender. Så hentet vi Åsa og koste oss i sola hjemme. Tobias gjorde lekser og Åsa fikk også noen liksom lekser. Etter middag var vi på fotballkamp og så på at Tobias spilte. Etter det dro Kjetil på fotballtrening og jeg trente etter en dvd når ungene var lagt. Nå er det natta her. Sov godt alle sammen :-)

søndag, august 21, 2011

Byfest og fotballcup.Helga har vært aktiv og det begynte på torsdag. Da begynte byfesten her i byen. Kommunen, og min jobb, var først invitert på medarbeidfest fra klokka seks. Det var stående buffe og godt drikke. Og Jo Nesbø kom og underholdt oss en halvtimes tid. Han var flink og artig å høre på! Så gikk vi ut hvor byfesten var. Møtte Kjetil og ungene ca klokka åtte og det var noen lokale artister som sang. Klokka ni var det DDE som kom på scenen. Det var flott vær og ikke noe regn og sola skinte til den gikk ned. Ungene holdt ut helt til klokka elleve da konserten var slutt. De løp litt rundt og lekte med andre barn. Åsa sovnet i bilen på vei hjem så hun bar vi i seng. Fikk dem opp klokka ni på fredag og kjørte dem til mamma og pappa, der de skulle være den dagen, så spiste de frokost der. Etter jobb hentet jeg dem, så spiste vi middag og slappet av hjemme. Rundt halv ni dro vi ned i byen igjen, med regnjakker på, siden det regnet da. Klokka ni kom Madcon på scenen og ungene digget dem :-) Den konserten var ferdig kvart over ti, og da var det godt å komme seg hjem, for da var vi våte. I går var det også konsert med et danseband, men vi var ikke der. I går sov vi lenge, så var vi i kirken og så på at en på jobben til Kjetil giftet seg :-) Så var vi hjemme en tur og skiftet, før vi dro på Matrand cup. Tobias hadde første kampen kvart på fem og siste klokka syv. Tobias scorte og de gjorde det bra :-) Var hjemme ca halv ni og spiste ferdig bestilt pizza og slappet av. I dag hadde han første kampen halv ni og vi møtte opp klokka åtte! Litt tidlig på en søndag men... De gjorde det ganske bra i dag også og fikk fine premier.Tobias scorte i dag også. Vi var ferdig halv elleve. Så vi dro hjem og spiste lunsj. Så dro vi på Liermoen og gikk en tur i det fine været. Når vi kom hjem sovnet jeg litt på sofaen og våknet og da hadde Kjetil laget lasagne :-) Har ryddet og gjord klart til Tobias første skoledag i tredje klasse i morgen :-) Ha en fin kveld :-)

onsdag, august 17, 2011

Shoppingtur i går :-)


I går hadde jeg fri, så da var jeg, mamma og ungene på shopping på Jessheim storsenter. Hadde lovet ungene nye klær til skolestart og barnehage start. De fikk en del nye klær, to bukser hver, gensere, Tobias fikk fotballsko og Åsa støvler. Nye crocs etc. Vi var der i over 6 timer. Når vi kom hjem var det rett på fotballkamp fot Tobias, gutta vant og Tobias scorte mål :-)
Har jobbet i dag og etter middag hadde Tobias fotball trening, så han og Kjetil dro dit. Åsa sovnet på sofaen, men våknet litt og skulle ha kveldsmat. Når ungene hadde lagt seg gikk jeg meg en tur. Nå skal jeg legge meg for er trøtt i dag. Ha en fin kveld :-)

søndag, august 14, 2011

Dåp i dag.

I dag har vi vært i dåp til Linnea, datteren til et vennepar av oss. Kjetil og jeg var faddere :-) Jeg bærte henne under dåpen og det gikk så fint :-) Etterpå ble selskapet holdt på Klokkertunet, et fint selskapslokale på en gård med masse dyr, det bruker å være åpen gård der. Så ungene har hoppet i høyet og kost seg :-)Jentene lekte også lenge i dukkerstua der. Det var 9 barn til sammen :-) God mat og kaker og hyggelig selskap :-) nå er ungene i seng og mannen har sluknet på sofaen. Han var i utdrikningslag til en han jobber med i går og var hjemme klokka fem i natt! Jeg jobbet i går til tre, så mamma og pappa passet ungene. Så hentet jeg dem, og vi handlet. Så gikk kvelden med til baking av ostekake, dusjing av unger og stryking av klær. Nå skal jeg slappe av litt og kose meg :-) Ha en fin kveld :-)

torsdag, august 11, 2011

Sommerlesing
Denne boken synes jeg var en søt og artig bok å lese i sommer. Handler om to gamle gubber som bor på et lite småbruk i Sverige, og så plutselig skjer det mye rundt dem :-)
På tirsdagskvelden ble ungene hentet av mamma og pappa for å sove der, så dro de på hytta i går og blir til fredag. Rart å bare være Kjetil og meg hjemme. Men jeg fikk trent litt på tirsdagskvelden og i går var jeg på bodywork. Jeg er så støl i lårene i dag, men skal klare zumba i kveld allikevel. I går regnet det katter! Og så mørkt det var, og kaldt hjemme så jeg måtte sette på varmovnene. Men i dag er det sol og ikke en sky på himmelen. Ha en fin dag alle sammen :-) Klem

mandag, august 08, 2011

Åsa sitt rom

Åsa sitt rom er nesten ferdig. På den ene veggen bak senga har hun en lyserosa tapet med sommerfugler på. På de andre veggene er det en ensfarget rosa tapet. Hun har rosa gardiner, hvitt skatoll og hvitt skap. Grønn stol og noe grønn pynt. Har igjen å henge opp hyller, speil, bilder etc. Skal vise bilder en annen dag vi har fått hengt opp mer.
I dag har jeg jobbet fra halv tolv til seks. Ungene har vært hos mamma og pappa i dag. I kveld har jeg malt litt rekkverk. Nå er det natta straks for skal tidlig opp i morgen. Natti, natt alle sammen :-)

søndag, august 07, 2011

Maraton og grillfest :-)


I går var det maraton her i byen. Ungene løp barnemaraton som var litt over 400 meter. Kjetil måtte løpe med Åsa da. Senere løp Kjetil minimaraton som var litt over 4 km. Synes de var flinke alle sammen :-) Halv seks hadde vi invitert venner og barna deres på grillfest. Sola skein, vi spiste og koste oss og ungene badet i basseng og vannspreder mange ganger :-) Vi satt ute hele kvelden, men ble litt kaldt til slutt. Klokka tolv var det bare 14 grader, men, men, vi koste oss da :-) Til dessert hadde jeg iskuler, krem, små marengskaker og sjokoladesaus.
I dag har vi sovet lenge alle mann, og så bare slapper vi av. Ingen har vært ute enda i dag for det regner hele tiden. Vi bare koser oss og slapper av og rydder innimellom og lader opp til ny arbeidsuke i morgen. Ønsker dere en fin dag :-)