mandag, oktober 31, 2011

Happy Halloween :-)
I dag har ungene gått Halloween :-) Jeg kom fra jobb kvart over seks, og da hadde de akkurat gått ut. Kom hjem med masse godteri. Åsa sovnet med en gang hun ble lagt, holdt på å sovne med en kjærlighet i munnen, så da var det rett i seng he, he. Ha en fin kveld :-)

Dessert i går.I går laget vi god dessert. Jeg hadde kjøpt en pakke ferdig miks med sjokolade fondant. Serverte dette med is, og det smakte kjempe godt!
I går slappet vi bare av. Kjetil og Åsa gikk en tur midt på dagen og etter middag ble Tobias kjørt til en kompis, der de var 6 stykker fra klassen som gikk Halloween. Åsa måtte prøvesminkes for hun skal gå med Tobias i dag. Nå har jeg trent litt, før jeg skal på jobb halv tolv. Ha en fin dag :-)

lørdag, oktober 29, 2011

God kveld :-)


God lørdags kveld :-)
Her har vi akkurat kost oss med lasagne og ungene ser på kulejenter :-) Åsa og jeg har vært på shopping på senteret i dag og hun fikk nye sko og tights og hekse hatt. Greit å være på jente shopping he, he, mens gutta var hjemme og så på fotball på tv. I går kveld var jeg på mammatreff for mammaene på tredje trinnet. Vi var først et sted å spiste så gikk vi til et annet sted etterpå. Det var veldig koselig, og var ikke hjemme før nesten klokka to.
Ellers så sliter jeg og Kjetil med nakke problemer. Jeg går til massasje og Kjetil har blitt halvt sykemeldt. Han har aldri hatt nakke problemer før, men nå er det skikkelig ille. Tror vi må slutte å stresse så fælt.
Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden og kose oss :-) Ha en fin kveld :-)

søndag, oktober 23, 2011

Nye gardiner


Tenkte jeg skulle vise de nye gardinene i stua. Lilla panel gardiner, det passet veldig fint, selv om jeg var skeptisk til lilla på gardinene. I dag har vi bare vært inne, Tobias har vært en tur hos en kompis, men ellers bare kost oss inne. Kjetil og jeg sliter med vondt i hodet og nakke så slapper av og jeg har ligget med varmepute etc. Skulle egentlig vært på fest i går, men orket ikke pga nakke vondt. Skal til fysioterapet igjen på onsdag. I går var Åsa i bursdag, og vi andre handlet imens. Så ordnet vi litt hjemme og koste oss med hjemmelaget pizza på kvelden.
På fredag var Kjetil på pappatreff på bowlingen, det er noe nytt de har begynt med. Neste fredag skal jeg på mamma treff.
Åsa tente levende lys i dag tidlig, så her har det brent lys i hele dag :-) Ha en fin kveld :-)

torsdag, oktober 20, 2011

En kald morgen, men solen skinner :-)
God formiddag :-) I dag tidlig var det minus 3, 5 ute, brrr. Glad jeg fant vinterjakka mi i går kveld. Men det er blå himmel og sol ute :-)I går var jeg med Åsa på dans først, så var vi et par timer på foreldremøte i barnehagen, mens mamma og pappa satt barnevakt. Og når vi kom hjem hadde de fyrt opp i ovnen og tent levende lys, godt å komme inn fra kulda da :-)


I kveld blir det først håndball på Tobias, og så zumba på meg. Har ikke fått trent på en uke, så skal bli godt å få gjort det i kveld. Ønsker dere en flott dag ;-)

søndag, oktober 16, 2011

En fin helg :-)Ja, nå er helga og høsferien over for denne gang. På onsdag var jeg først hos fysioterapeut for nakke/skuldre, mens ungene var hos mamma og pappa. Så var vi på senteret og fikk klippet Tobias, og klokka fire møtte vi Kjetil og spiste pizza :-) Halv syv på kvelden ble ungene hentet av mamma og pappa, de sov der til torsdag da de dro på hytta. Jeg var på body work på kvelden.
På torsdag skulle jeg på jobb, men hadde vondt i nakken og hodet, så jeg måtte være hjemme. Slappet av og tok det med ro. På fredag var jeg på jobb til klokka seks. Gjorde ikke så mye på kvelden da heller, fyrte i ovnen og koste oss :-)
På lørdag så jobbet jeg fra elleve til tre, handlet og dro hjem. Ungene kom hjem ca klokka fem. Så da ble det fyr i ovnen og lasagne til barne tv og så koste vi oss med godis til skal vi danse.
I dag var det så fint vær så vi fant ut at vi måtte ut og gå tur. Ungene tok syklene, og vi gikk ned i byen og kjøpte is, og tok veien om skogen opp til skolen på vei hjem. Når vi kom hjem kom pappa og hjalp Kjetil med å skru på ene bilen. Jeg ryddet litt mer i hagen og satt i sola og leste litt :-) Etter middag har vi fått hengt opp noen hyller og flere bilder på rommet til Åsa, men er ikke helt ferdig enda. Jeg leiter etter en lang speile, men har ikke funnet det enda.
Ønsker dere en fin kveld :-)

tirsdag, oktober 11, 2011

Fotballmuseum, holmenkollen og festningen.

Hei, god kveld i stua :-)
I dag har vi hatt et nydelig vær her. Kjetil måtte på jobb igjen i dag, men vi andre har hatt fri. Vi var på tur i over to timer i det fine været. Ungene syklet og jeg gikk. Først gikk vi opp på festningen og var der en stund. Så gikk vi gjennom Øvrebyen ned på Rimi og handlet middag før vi gikk hjem igjen. Når vi kom hjem fikk jeg ryddet opp litt ute, tatt opp en del døde stauder etc.
Nå ser vi på fotballkamp her. I går dro vi innover til Oslo og Ullevål stadion og fotballmuseumet. Gikk på min kollega med familie der uten at vi visste om det he, he. Først var vi inne i museumet, så måtte vi vente til landslaget var ferdig med å trene før vi fikk se stadion. Tobias satt dere Drillo bruker å sitte og der Kongen bruker å sitte. Så fikk vi se garderoben, rett etter at de hadde dusjet og gått ut, og det luktet veldig parfyme he, he. De var inne i et rom og snakket med pressen og bussen stod utenfor. Det kom noen spillere ut nå og da og Tobias fikk autografen til Carew, Parr, Grindheim og Ruud :-) Så Tobias var i hundre etterpå. Så spiste vi på Mc Donalds, og så kjørte vi opp og tittet på nye Holmenkollen. Begge ungene sovnet på vei hjem he, he.
Tok bilde fra festningen og ned dit vi bor, og i det grå huset i midten bor vi :-) Ønsker dere en fin kveld :-)

søndag, oktober 09, 2011

Høstferie :-)Nå har vi en liten høsferie her i huset :-) Kjetil har fri til og med mandag, jeg har fri til og med onsdag og ungene har fri hele uka. I dag har det regnet, blåst og vært surt og kaldt ute. Tobias har vært hos en kompis en tur, og Åsa og Kjetil har baket prinsesse muffins :-) Ellers har vi bare fyrt i ovnen og kost oss inne.
I går så gjorde vi noen ærender og kom over nye gardiner. Dro hjem og vasket stuevinduene innvendig, strøk gardiner og fikk hengt opp :-) Skal ta bilde av de snart og vise. Synes de ble veldig fine. Ellers spiste vi taco og koste oss med skal vi danse i går.
I morgen skal vi finne på noe, kanskje dra til Oslo en tur. Ha en fin kveld :-)

onsdag, oktober 05, 2011

Tapet.

Hei.

Månedens utfordring hos NIB: http://www.norskeinteriorblogger.blogspot.com/ er på tapeten. De vil vi skal vise frem tapeter som vi har brukt. Viser fram bilder av to av tapetene som vi har hjemme. Et på rommet til Tobias og tapeten i stua. Ønsker dere en fin dag :-)

søndag, oktober 02, 2011

En rolig helg :-)
Nå har vi akkurat sett på Åndenes makt og vi får ståpels på armene. Spennende! Ellers har vi vært på besøk hos et vennepar i kveld. Vi dro dit etter middag og kom hjem halv ni. Barna koste seg sammen og vi voksne fikk skravlet litt. Før i dag fikk vi ryddet litt ute, Kjetil vasket bil, og så kom mamma, pappa og broren min innom.
I går jobbet jeg fra elleve til tre, og Tobias var i bursdag. Så senere var vi på fårikål middag hos mamma og pappa, og så fikk vi tilslørte bondepiker til dessert, og det er jo så godt! Dro hjem til skal vi danse og Atle Pettersen er jo helt rå!
Ellers var jeg hos legen med Åsa på onsdag. Det var bronkitt, men crpen var ganske lav, så vi fikk ikke antibiotika, for vi skulle se ann. Hun var ikke så mye bedre på torsdag og jeg var hjemme med henne da også. Men på fredag begynte hun å bli litt bedre. Da kom Kjetil hjem litt over to, så jeg fikk jobbet fra da til klokka seks. Men nå er hun egentlig bra, selv om hun blir fort sliten, så i morgen blir det barnehage. Ønsker dere en fin ny uke :-)