tirsdag, januar 31, 2012

Ønsker dere en fin dag :-)


Hei, og god morgen :-) Jeg har fri i dag og har levert ungene på skolen og i barnehagen. Koser meg med litt kaffe nå, før jeg skal dra å trene. Så hjem og leke husmor før jeg skal hente Tobias på skolen som skal ha med en kompis hjem i dag. Ungene syntes Knerten teateret i helga var kjempe artig og både bestemor og bestefar hadde ledd og kost seg :-) Ønsker dere alle en kjempe fin dag :-) klem

fredag, januar 27, 2012

Helg :-)
Ja, nå er det helg igjen. Jeg skal jobbe i morgen, men bare fra elleve til tre. I går kveld var jeg på zumba igjen. Har ikke vært der siden før jul, så det var gøy å være tilbake igjen. Og på onsdag etter middag var vi alle og gikk på ski i en lysløype her :-) I dag har jeg jobbet fra halv tolv til halv syv. Tobias har vært i bowling bursdag og nå sover han hos en kompis. I morgen skal Kjetil kjøre ungene til Årnes for de skal sove der. Og så skal de med bestemor og bestefar på Knerten teater på søndag. Vi skal ut med et vennepar i morgen. Først spise middag, så på Glåmdalsrevyen og så ta noen øl etter det. Gleder meg :-) Ønsker dere en fin helg :-)

mandag, januar 23, 2012

Mandagskveld :-)
God mandagskveld :-)
Hei, og god kveld. Her fyrer vi i ovnen og ute er det minus 13, i dag tidlig var det minus 16. Men har vært fint i dag med sol og greier. Jeg var en tur og trente før jobb i dag. Ryggen er bedre, nesten bra, så kan endelig trene igjen :-) Så jobbet jeg fra halv tolv til halv syv. I går hadde vi besøk av søskenbarnet til Kjetil med mann og to barn på tre og to mnd. Det var koselig :-) Tok noen bilder av spisestuebordet i går. Greit når det er dagslys he, he. Har fått Åsa i seng for en stund siden, så nå skal jeg få Tobias i seng. Ha en fin mandagskveld :-)

torsdag, januar 19, 2012

Mitt drømmebryllup


Nå har jo jeg giftet meg, men om jeg skulle gjøre det igjen kommer noen ting her som skulle ha vært med. Er med i utfordingen til Fabelaktig http://maiaslilleverden.blogspot.com/2012/01/utfordring-vis-meg-ditt-drmmebryllup.html.


Ha en knall dag med eller uten giftetanker :-)


onsdag, januar 18, 2012

Boktips


Her kommer jeg med et boktips. Er akkurat ferdig med denne boken "Tre kopper te". Jeg synes den var veldig fin. Får et innblikk i hvordan det er å leve i Nord Pakistan. Her er hva Gyldendal skriver om boken: I 1993 vakler fjellklatreren Greg Mortenson inn i den utarmete landsbyen Korphe i Nord-Pakistan etter et mislykket forsøk på å bestige K2. Han er fullstendig utslitt, og innbyggerne tar seg av ham. Da Greg kommer seg på bena, ser han den bunnløse fattigdommen i landsbyen. Greg lover å komme tilbake – for å bygge en skole til barna.Tre kopper te er fortellingen om Gregs kamp for å holde løftet han ga landsbyen. Boken er et vitnesbyrd om mobiliseringskraften hvert menneske har i seg når utfordringen blir viktig nok. Én skole blir nemlig til mange og til et livslangt bistandsprosjekt for Greg og hans følgesvenner i Pakistan og Afghanistan.Tre kopper te er en av de største internasjonale dokumentarsuksessene de siste årene, den har ligget tre år på bestselgerlistene i USA og er utgitt i 41 land. Greg Mortenson (f. 1957) er amerikansk med norske aner, men vokste opp i Tanzania hvor foreldrene drev sykehus og skoler for fattige. Han har til nå etablert 131 barneskoler i Taliban-dominerte områder i Nord-Pakistan og Afghanistan. Mortenson ble i 2009 nominert til Nobels fredspris. Anbefales!
Ellers var jeg hjemme med syke unger på mandag og i går hadde jeg fri. Kjetil har vært hjemme i dag med ungene. De har feber og vondt i halsen, men er på bedringens vei. Ryggen er fortsatt vond, men det går bedre :-) Ha en fin kveld :-)

søndag, januar 15, 2012

Soveroms inspirasjonHei, god kveld :-) Sitter her og slapper av, men skal straks legge meg. Skal prøve meg på jobb i morgen. Ryggen er ikke helt bra, men skal prøve jobb i morgen. I dag har Tobias hatt håndballkamper. Så på første kampen, så hjem og skifte på Åsa og kjøre henne i bursdag og så se neste kamp. Så hjem en tur, og så hente Åsa. Så var vi på middag hos mamma og pappa for pappa hadde bursdag i går. Fikk også hilse på dama til broren min for første gang :-) I går gjorde vi noen ærender og koste oss hjemme resten av dagen. Guttene så på fotball og vi jentene på barbie film. Så spiste vi taco :-) Ønsker dere en fin mandag :-)

torsdag, januar 12, 2012

Hekseskudd


Hei, god formiddag på dere. Jeg sitter her hjemme med vondt i ryggen. På tirsdag så skulle jeg bøye meg etter noe i en stol og plutselig fikk jeg så vondt i ryggen. Ble ståendes bøyd over stolen og prøvde å rette meg opp, men da begynte det å svartne for meg, så jeg måtte legge meg på alle fire på gulvet. Har aldri hatt sånn ordentlig hekseskud før, bare litt småvondt. Jeg lå resten av dagen. I går prøvde jeg å være oppe å gå litt, men måtte legge meg innimellom. I dag tidlig synes jeg at jeg var litt bedre, men tenkte meg ikke om når jeg skulle ta noe på bordet og da ble det litt verre igjen. Usj, det er så irriterende, men, men. Tar voltaren og har varmepute. Skal prøve å hente Tobias etterpå og på butikken. Får støtte meg på handlevogna he, he. Ha en fin dag der ute :-)

søndag, januar 08, 2012

Barbiebursdag :-)


I går hadde Åsa barbie barnebursdag :-) De ble 9 stykker med Åsa og Tobias og klokka tolv kom de. Vi startet med pakkeleken, snurrer en flaske på gulvet og den som flasken peker på gir gaven til Åsa og hun åpner. Så fikk de pølser, før de lekte litt på rommet til Åsa. Så hadde vi danseleken, de danser og når vi stopper musikken, er det om å gjøre å stå helt rolig. Så hadde vi stolleken, men med puter på gulvet. Så fikk de kaker og spiste en stund. Så lekte de mer på rommet og fant utkledningsklær og andre kjoler og parykker og kledde seg ut. Så hadde vi tampen brenner på godis poser. Når de fikk dem, så ble de litt roligere he, he, og satt rolig en stund. En time etter at barnebursdagen var over hadde vi voksen bursdag med mamma, pappa, broren min, mormor og foreldrene til Kjetil. Da ble også pepperkakehuset knust, noe ungene hadde ventet lenge på he, he.
Nå er Åsa i prinsesse bursdag til ei i barnehagen og Tobias og Kjetil går på ski. Jeg ryder etter i går og rydder ut jula. Ha en fin søndag :-)

fredag, januar 06, 2012

Åsa 5 år i dag :-)
I dag blir Åsa 5 år :-) Tror hun sa hundre ganger i går at hun blir 5 år i dag he, he. Hun fikk gaver av oss på senga. Av Tobias fikk hun barbie fashionista, av mormor og morfar skøyter og av Kjetil og meg fikk hun barbie kjole, sove dukke og lillesøster til barbie. Hun hadde med kake i barnehagen i dag og var så stolt :-) Vi skal ha barnebursdag i morgen, barbiebursdag og voksen bursdag etter det.


I dag var det minus ti når jeg stod opp, og det er fint ute nå og sola skinner :-) I Sverige tror jeg kanskje de har fri i dag siden det er trettendedagen. Ønsker dere en kjempe fin helg :-)

søndag, januar 01, 2012

Godt nytt år :-)


Hei, nå er det 1. januar og et nytt år :-) I dag våknet vi til snø ute og ungene var i hundre. Vi var ute et par timer, måkte snø og bygde snømann. Ungene fikk nye skisko til jul, så de gikk litt på ski også. Og prøvde den nye rattkjelken som Åsa fikk. I går var vi hos et vennepar som har tre barn. Vi fikk kjempe god mat. Kalkun med tilbehør :-) Ungene koste seg masse og lekte sammen. Litt før tolv gikk vi ute, men Åsa likte ikke helt den smellingen så hun var litt inne med meg. Men hun fikk holdt i stjerneskudd da :-) Vi dro hjem ca halv to og da begynte det å snø ute. I morgen skal Kjetil og ungene være hjemme siden det er planleggingsdag både i barnehage og på skolen. Mens jeg skal på jobb, men vi skal på tur til Lørenskog bibliotek etc :-) Ønsker der en fin kveld og et godt nytt år :-)