onsdag, oktober 31, 2012

Tilbake fra kurs :-)


Hei og god morgen onsdag og Halloween dag :-) I går rundt fire kom jeg hjem fra fjernlånskonferansen. Det var en bra konferanse og greit å ligge på hotell, selv om det tok litt tid før jeg sovnet på mandag.Litt rart sånn med fremmede steder.  Deilig lunsj to dager og middag på mandag. Rakk til og med å svømme og ta dampbadstu før middag på mandag :-) Vi var på Thon hotel Arena på Lillestrøm, vegg i vegg med Norges varemesse, der konferansen var. Godt med litt faglig påfyll også. Ha en fin dag :-)

søndag, oktober 28, 2012

Kjøkken

Hei, og god kveld :-) Dette har vært en avslappende dag, siden ungene sov borte. Vi sov lenge i dag, og så har Kjetil malt strøk nummer to på flisene på kjøkkenet. Ungene ble kjørt hjem av foreldrene til Kjetil klokka fire og de fikk litt kaffe og satt her en times tid. Så spiste vi middag og ungene har dusjet. Jeg har funnet fram hva jeg skal pakke etterpå. Jeg skal på Fjernlånskonferanse til Lillestrøm i morgen og sove på hotell til tirsdag :-) Etter jobb i går hentet Kjetil meg, så handlet vi. Når vi kom hjem vasket jeg badet skikkelig. Og vasket klær. Så lagde vi oss nachos og koste oss med tv og en film. Filmen var sånn passe grei å se. Kjedelig for Kjetil tror jeg he, he. Er spådd masse snø i natt, morgen tidlig, så vi går og venter på at det skal begynne.Viser bilde av den ferdig malte veggen på kjøkkenet. Skal vise mer bilder bare vi får ting på veggen.  Ønsker dere en fin mandag :-)

lørdag, oktober 27, 2012

Weekend :-)

Ja, nå er det helg :-) Men jeg er på jobb, men jobber bare til klokka tre. Kjetil og ungene dro til Årnes til foreldrene til Kjetil når de kjørte meg på jobb til klokka elleve. Ungene skal sove der i natt. Kjetil og jeg skal ikke noe spesielt, bare slappe av hjemme. Jeg har så vondt i nakken og skuldrene om dagen, så må nok ringe massasje terapeuten til uka og få time igjen. Har ikke vært der siden slutten av Juli nå. Etter jobb i går (jobbet til seks) fikk jeg kjøpt litt varmere sko til Tobias og så koste vi oss med ost og kjeks og fyr i peisen. Ønsker dere en fin helg :-)

onsdag, oktober 24, 2012

FN dagen

Hei, og god kveld :-) I dag er det FN dagen og vi har vært på basar i barnehagen, hvor inntektene går til Redd barna. Skolestarterne skulle selge i kiosken og Åsa solgte mellom 1420 og 1440. Mamma, pappa og jeg var der og kjøpte av henne. Så kom Kjetil og Tobias litt senere, for de var på foreldresamtale på skolen. Hun var veldig stolt, og de hadde lært å regne med 5 kroner, for hver ting kostet 5 kroner. Så dro vi hjem og spiste. Så var jeg og Tobias med Åsa på dansing, og så kjørte vi Tobias på fotballtrening. Kjetil ble hentet klokka seks for han er på Wasp konsert i Oslo. Nå ligger ungene og sover og jeg slapper av. I går hadde jeg fri og fikk malt resten av kjøkkenet. På kvelden var jeg med Tobias på skitrening, og det var skikkelig styrke og sprint og balanse i går. Fikk jogget og gått litt selv også. Det foregår i lysløypa utenfor byen, de tar på kunstsnø så fort det blir kaldt der. Og på mandags kvelden var jeg på zumba og vi danset gangnam style :-) Skal gjøre klart til i morgen og legge meg snart. Ha en god kveld og natt :-)

mandag, oktober 22, 2012

Mandag igjen.

Hei. Mandag igjen allerede. Denne helga har gått alt for fort! Og så er jeg så trøtt i dag. Føler meg akkurat som på bildet he, he.  Men er kanskje ikke så rart med duskregn og fortsatt litt mørkt ute. Rakk ikke frokost hjemme heller, så måtte ta den på jobben.... Ja, ja.Tror jeg må stå opp før egentlig. Når står du opp om morgenen?  I går kom mamma og pappa en tur og vi fikk malt rundt dører og vinduet en siste gang og første strøket på veggen på kjøkkenet. På lørdag var Åsa i bursdag. Kjetil malte lister på kjøkkenet og jeg handlet og ryddet ellers slappet vi mye av og fyrte i peisen. På fredag dro Kjetil og Tobias på fotballavslutning litt før seks og Åsa og jeg la oss rett ut på senga for å slappe av litt og våknet ti over syv! Slitne på en fredagskveld ja. Ønsker dere en fin mandag, trøtt eller ei :-)

torsdag, oktober 18, 2012

God morgen torsdag :-)

Hei, og god morgen :-) Sitter på jobben og har vært her siden klokka åtte. Har fått dilla på mandler om dagen, godt som mellommåltid og litt sånn innimellom he, he. I går etter middag var jeg med Åsa på dansing. Holdt på å sovne mens jeg satt og ventet, kremt. Etter det ryddet jeg. Prøver å rydde og selge og gi bort for små klær og sko om dagen for det er mye av det i kjelleren gitt, kremt igjen. Deilig å bli kvitt det, men de fineste tingene sparer jeg. I går kom mamma og pappa hjem fra ferie i Italia og dem hadde hentet ungene når Tobias sluttet på skolen klokka et og hatt dem litt hos seg :-)

Ha en fin dag :-)

onsdag, oktober 17, 2012

God morgen :-)

Hei, og god morgen fra de dype skoger :-) Her plask regner det i dag, men, men. Kom meg på jobb og fikk meg kaffe :-) Ungene ble levert, dog litt trøtte i dag. I går hadde jeg fri. Da var jeg først og trente. Syklet først, så styrke trening. Så ryddet jeg hjemme etc. Hentet Tobias på skolen klokka et, og malte karmene rundt dørene og vinduet på kjøkkenet. Lagde hjemmelaget chili con carne til middag, nam. Etterpå skulle Tobias på sin første skitrening, med staver, men på barmark enda. Åsa ble også med og vi gikk runden i lysløypa men Tobias trente. Ellers har jeg fått malt taket på kjøkkenet to strøk i helga :-) Og på mandag morgen, før jeg begynte seint på jobb, var jeg på yoga for første gang. Og det likte jeg veldig godt :-)

Ha en fin dag, med eller uten regn :-)

lørdag, oktober 13, 2012

Ikea i gårHei, og god formiddag :-) I går hadde vi fri begge to, så da dro vi til Ikea. Gikk først runt i andre etage og tittet og fant salongbord, og nye håndtak til kjøkkenet. Og så fikk ungene spøkelses natt lamper. Så spiste vi kjøttboller og dessert til lunsj i kafeteriaen :-) Så tittet vi nede, ble med litt småting, en ny lampe til kjøkkenet etc. Når vi var ferdige ble det softis, og Åsa fikk leke litt i ballrommet. På vei hjem kjøpte vi to malingsprøver til kjøkkenet. Det står mellom macchiato eller hvit lin, men tror det blir macchiato som er den mørkeste. Skal male taket på kjøkkenet nå. Ha en fin dag :-)

tirsdag, oktober 09, 2012

Badedag :-)
Hei, og god kveld :-) Denne uka er det høstferie her. I går var ungene hos mamma og pappa, og i dag har jeg hatt fri. I morgen og torsdag skal Åsa i barnehagen og Tobias være litt alene hjemme, siden mamma og pappa dro til Roma i dag. På fredag har både Kjetil og jeg fri. I dag dro vi i svømmehallen til ungenes store glede. Begge fant noen venner der, så jeg fikk også svømt litt. Og jeg prøvde også sklia he, he. Og jeg har badet med ungene og dukket etc he, he. Er en ekte badeengel jeg også. Når vi kom hjem hadde Kjetil kommet og da ble det blomkål og brokkolisuppe til middag med ekstra brokkoli og blomkål i :-) Etter middag fikk jeg pusset to vinduer på innsiden og alle på utsiden og stryket og hengt opp høstgardiner ved det ene vinduet i stua. Fyrer i ovnen nå, og er bare ca 3 grader ute. Ha en fin kveld :-)

lørdag, oktober 06, 2012

Håndballskole

Hei, og god formiddag :-) Jeg er på jobb til tre i dag, begynte klokka elleve. Men er bare koselig å jobbe på lørdag. I går kveld begynte Tobias på håndballskole som varer hele helga. Var fra seks til åtte i går. Fra ti til halv tre i dag og diskotek fra seks til ni i kveld. Og hele dagen i morgen :-) Han blir nok sliten, så bra det er høstferie til uka :-) Kjetil og Åsa dro for å handle og så skulle de bake boller når de kom hjem :-) Veldig tåke enda her i dag, men blir nok sol snart. Ha en fin lørdag :-)