torsdag, november 29, 2012

Julegateåpning :-)


Hei, og god kveld :-) I dag har vi vært på julegateåpning. Det foregår fire steder i byen til ulike tider, så vi valgte et sted som det var klokka seks. Det var sang og så fikk ungene godisposer :-) Så dro vi hjem, og Kjetil støvsugde alle rom og jeg vasket gulvene. Så dro jeg på zumba. Det var deilig for det er to uker siden sist. Godt å få rørt seg litt igjen. Har også fått hengt opp julestjernen i kjøkkenvinduet. Får ordne mer i morgen :-) Ha en fin kveld :-)

lørdag, november 24, 2012

God lørdagskveldHei, og god kveld i stua :-) Nå står lasagnen i ovnen og vi skal snart spise. Har vært en tur hos mamma og pappa i dag og fikk vaffler. Eller så var jeg på jobb på mandag og hadde fri på tirsdag. Men har vært hjemme resten av uka. Slapp, og vondt i alle ledd i kroppen. Tror kanskje det er en form for influensa. Har ikke orket mye og sovet mye. Tobias var hjemme i går også pga vond hals. Dropper julebordet i kveld med jobben for er ikke helt i hundre enda. Kjetil var ute i går kveld med fotballtrenerne og jeg var våken til han kom hjem klokka tre. Ble sittendes oppe og se på tv og data og klokka gikk :-) Mamma har strikket Marius vest til Tobias og poncho til Åsa. Veldig fornøyde begge to :-) Nå ligger katten på kjøkkenet og sover og Åsa har breid over han og hentet en bamse he, he. Ønsker dere en fin lørdags kveld :-)

lørdag, november 17, 2012

Zumbaparty/maraton
Hei, og god lørdag :-) I går kveld var jeg på zumbaparty, eller maraton. Vi danset fra ti på seks til ni! Jeg hoppet bare over ca 4 sanger he, he. Så er litt sliten i dag. Den siste timen kom Steve Boedt og han var fantastisk! http://steveboedt.zumba.com/   Den timen gikk så fort, og kunne ha klart en time til! Ellers var det 5 instruktører her i byen som holdt det og de var også kjempe flinke. Det var over 200 stk i hallen i går og vi fikk drikke og snacks for å holde oss på beina. Overskuddet gikk til MR maskin på sykehuset. Et kjempe flott tiltak. I dag er jeg på jobb, begynte 11 og slutter tre. Etter det blir det handling av mat og kos resten av dagen. Grått og mørkt ute i dag, ikke ordentlig lyst. Blir godt å kose seg inne da :-) Ha en fin lørdag :-)

onsdag, november 14, 2012

Kattepusen Ronaldo/Apen/Søtnosen

Hei, og god formiddag :-) I dag er det faktisk 8 varmegrader her. I går tidlig var det minus 6 kuldegrader. Bli klok på været den som kan sier jeg he, he. Og snø er det ingenting igjen av. Vi fikk en liten hannkattepus på fredag. Den bodde litt lenger bort i veien hos oss, så ungene og jeg var og hentet den. Den het Apen der den kommer fra, men vi skal kalle den Ronaldo sier Tobias og Åsa vil slenge på navnet søtnosen he, he. Den er veldig søt og liker nå å kose. Litt utrygg på det de første dagene, men nå går det greit :-)

I går hadde jeg fri. Da var jeg og klippet meg. En bob som er kortere bak en foran. Så handlet jeg noen kalendergaver og en julegave. Ellers har jeg ikke begynt med så mye til jul enda. Men har laget noen lister da he, he. Ønsker dere en fin onsdag :-)

fredag, november 09, 2012

Fredag og snø

Hei, og god fredags morgen :-) Nå har det snødd litt et par dager og det er så fint ute. Og når det i tillegg er sol og 4 minus da blir man glad :-) I kveld skal vi hente en søt kattepus. Vi gleder oss masse :-) I går kveld var jeg på zumba. Og på onsdag var vi på foreldremøte på skolen for Åsa skal begynne i august. Tiden går jammen fort ja! Ønsker dere en fin fredag :-) Klem

mandag, november 05, 2012Hei, og god mandagskveld :-) I dag har vi to syke barn her hjemme med vondt i halsen. Jeg skulle jobbet fra halv tolv, til seks, med skrankevakt fra halv tre. Så da var jeg hjemme til halv tre, da kom Kjetil hjem så jeg kunne dra på jobb. I morgen har jeg fri, så ungene blir nok hjemme da også.  Nå dro Kjetil for å spille fotball, og jeg skal få ungene i seng. På fredag hadde vi et lite vorspiel her, så var vi ute på byen. Vi var syv her hjemme med oss. En kjempe koselig kveld :-) Et vennepar av oss sov her også :-) Ungene sov hos mamma og pappa. Vi fikk kaffe og kake når vi hentet dem på lørdag for da var broren min og samboeren der også. Resten av helga har vi bare slappet av. Ønsker dere en fin kveld :-)

torsdag, november 01, 2012

Halloween :-)

Hei, og god formiddag :-) I går feiret vi Halloween, eller mest ungene da :-) Det kom en kompis til Tobias som han gikk med. Og Åsa gikk med ei venninne og to andre lenger bort i gata. Mammaen til venninnen til Åsa og en mor til var med der, og de hadde vært inne hos dem til slutt og spist boller og drukket kakao.Jeg var hjemme og åpnet døra he, he.  Og så spiste de godis hos oss med kompisen til Tobias før han ble hentet. Tror det var en bra kveld, for Åsa meddelte at hun var utslitt når hun skulle legge seg he, he. Og det var nok litt skummelt for dem når de skulle sove også, for de har vært litt redde i natt. Nå har snøen også nesten regnet bort, men den skal jo legge seg syv ganger før den blir liggende. Ha en fin dag :-)