onsdag, august 28, 2013

Lillelørdag

Hei, og god onsdags ettermiddag :-) Jeg er på jobb og jobber til seks. Etter det er det fotballtrening for Tobias og første gang på hip hop for Åsa. I dag kunne ikke mamma og pappa hente henne på skolen, hun går ikke på SFO, så hun har gått med noen jenter i andre klasse hjem. De bor borti veien hos oss og så skal hun være der til Kjetil henter henne. I går hadde jeg fri. Da leverte jeg ungene først og så dro jeg og trente styrke på treningssenteret. Etter det puslet jeg hjemme, før jeg hentet Åsa klokka et og vi handlet litt. Tobias hadde kamp etter middag og jeg hadde lesesirkel på jobb, så mamma og pappa kom og passet Åsa. På mandag begynte jeg seint og pappa kom og skiftet det siste vinduet på det siste soverommet. Vi har nå skiftet vinduer på alle soverommene :-) På søndag var mamma, pappa, jeg og ungene på barnas dag på Odalstunet, et gammelt gårdsmuseum. Fint vær og masse folk. Vi kjøpte gammeldagse bringebærsukkertøy, snekret egne fuglekasser, rei på hest, gikk natursti, skreiv med blekk og lagde eget hoppetau :-) Og Åsa smakte rømmegrøt for første gang og likte det :-) På lørdag kom mamma og pappa klokka ti. Kjetil og pappa skiftet et vindu og mamma og jeg malte rekkverk. Så grillet vi til kvelds for det var så fint vær og det fine sommerværet bare fortsetter :-) Ønsker dere en fin sensommerkveld :-)onsdag, august 21, 2013

Skolestart :-)

Hei, og god onsdags formiddag :-) Her er vi i full gang med skole igjen. Tobias har begynt i femte klasse og Åsa i første klasse :-) Det var ei spent jente på søndagskveld og mandags morgenen. Tobias var ikke så spent he, he. Mest kje fordi sommerferien var over. Men det som var fint var at de får lov til å sykle til skolen i femte klasse. Så han syklet avgårde klokka åtte. Åsa skulle ikke begynne før halv ti, så vi koste oss hjemme først. Så dro vi avgårde og møtte Kjetil litt før skolen, før vi gikk det siste stykket. Mange spente barn på skoleplassen og så ble navnet hennes ropt opp på Snapp gruppen. De er tredelt i snipp, snapp og snute :-) Ble med henne inn og satt på navnelapp og så måtte vi gå ut igjen. Jeg jobbet til seks den dagen, så mamma hentet henne klokka to, og det hadde gått så fint. Hadde fått en bok, som vi satte bokbind på, og hun hadde gjort matteleksa hos mamma og pappa :-) På kvelden hadde Tobias fotballkamp, men jeg var ikke med siden jeg jobbet. I går hadde jeg fri. Så først leverte jeg Åsa, så dro jeg og trente. Når jeg kom hjem hadde mamma og pappa kommet. Pappa holdt på hele dagen og skitfet til nytt vindu på soverommet vårt. Mamma malte rekkverk ute på verandaen. Jeg dreiv med litt forskjellig og hentet Åsa klokka et. Da måtte vi kjøpe innesko og inne gymsko. Og hun fikk nye fotballsko på tilbud og sykkelhjelm også. Etter middag var Tobias innleid på det blå fotballlaget for å spille kamp så han og Kjetil dro på den. Åsa lekte med nabojentene og jeg dreiv med husarbeid. I dag begynte jeg åtte, så Kjetil leverte Åsa på skolen til klokka halv ni. Ønsker dere en fin onsdag :-)
mandag, august 12, 2013

Da har enda en uke gått....

......og det er mandag igjen. I dag regner det, men, men. Jeg begynte ikke før halv tolv og jobber til seks. Mamma og pappa kom for å passe ungene. Helga har vært fin. På lørdag stod mamma, ungene og jeg på kremmertorget og solgte gamle leker. De fikk solgt en del.Åsa fikk også en fin ansiktsmaling :-) Så hadde Tobias en kompis på overnatting. Vi koste oss med taco, seks til bords, for en venninne av Åsa spiste også med oss. Guttene holdt seg på rommet og så på film, og Åsa sovnet etterhvert i sofaen. På søndag hadde guttene vannkrig ute. Åsa og ei venneinne og Kjetil og jeg gikk en tur på festningen, mens det var opphold. Senere dro vi og mamma og pappa og spiste middag på Finnskogen turist og villmarkssenter ved Skasen. Tobias spiste flesk og duppe og Kjetil motti og flesk. Til dessert spiste vi is med varme bjørnebær. Ungene badet også før vi dro hjem. Jeg hadde også lyst, men orket ikke for det var ikke sol. Ellers gikk sist uke på jobb greit. På torsdag var det fotballtrening for begge ungene igjen. Så en litt myk start. Ønsker dere en fin mandag :-)

mandag, august 05, 2013

Tilbake på jobb igjen.

Hei, og god mandags kveld :-) Har vært på jobb igjen i dag etter ferien, og har vært trøtt i hele dag. Men det går seg vel til he, he. Vi har hatt to fine ferieuker. Var først i Sverige i Kristinehamn. Dro dit på tirsdagen. Hadde leid en hytte på en fin campingplass. Ungene fant mange andre å leke med. På onsdag dro vi til Boda borg i Karlskoga. Det er nesten som fangene på fortet, med ulike oppgaver i ulike rom. Anbefales virkelig, for det var veldig gøy! Vi var der i over seks timer. Tok oss et bad på kvelden.  På torsdagen besøkte vi noen vi kjenner som har hytte der nede. Gutten går i klassen til Tobias og jenta har gått i barnehagen med Åsa. Vi var der hele dagen, badet, fisket og grillet :-) Fredagen dro vi til Gustavsvik badeland i Örebro. Der var det fint og ungene koste seg :-) Dro hjem igjen på lørdag, men var lenge innom Karlstad. Så var vi hjemme til onsdag, og dra dro vi på hytta. Gjorde ikke så mye på onsdag når vi kom opp. På torsdag syklet vi nesten tre mil. Når vi kom tilbake hadde mamma, pappa, broren min og samboeren kommet. Grillet på kvelden og satt ute. På fredag gikk vi en tur på 6 km. Var sol og varmt, så dro til Åstaelva etter det og jeg, Tobias og Åsa badet. Etter middag dro broren min og samboeren hjem igjen. På lørdag regnet det. Duskregnet først, så mamma og pappa dro og plukket molter. Kjetil syklet en runde. På kvelden var vi på 35 årsfest i hyttevellet. Koldtbord og levende musikk. På søndag syklet vi alle en tur før vi dro hjem. Var innom Myklagaard på Løten og spiste middag.