onsdag, september 25, 2013

Dagens

1. Morgen: Morgengretne barn, han på ti var kjempe trøtt, og hun på 6 ville ikke ha på det jeg fant.
2. Frokost: En banan og noen valnøtter
3. Dagens vær: Kaldt i dag tidlig og plask regn i stad.
4. Dagens opptur: En fin utstilling når jeg kom på jobb.
5. Dagens nedtur: At hodepinen begynner å komme igjen
6. Dagens lunsj: To brødskiver med gulost, og et lite beger med grønnsaker og dipp.
7. Dagens jobb: Bestille en del fjernlån
8. Dagens middag: Fiskekaker, ertestuing og potetmos
9. Kveldens aktivitet: Datter på hip hop dans, og sønnen på fotballtrening
10. Kveld: Skal jeg legge meg tidlig

mandag, september 16, 2013

Fotballcup

Hei.
God mandags ettermiddag :-) Jeg er på jobb igjen, etter to ukers sykemelding pga ryggen. Den er mye bedre nå, og det er godt. Jeg jobber til klokka seks i dag, og nå har virkelig høsten kommet, for det har regnet og blåst i hele dag. På lørdg var det fotballcup her hjemme og både Åsa og Tobias var med. De spilte tre kamper hver, og det ble dessverre tre tap på begge to. Men, men. De fikk premie til slutt, noe Åsa synes var veldig stas.Åsa prøvde seg også i mål i en omgang. På søndag var vi hos mamma og pappa på fårikål middag. Der var broren min og samboeren også. De har termin om tre uker :-) Så det blir spennende! Ønsker dere en fin kveld :-)
fredag, september 13, 2013

God helg

Ønsker alle en riktig god helg :-)

tirsdag, september 10, 2013

Ryggskott og spysyken

Hei, hei. Har gått en stund siden jeg sist skrev. Men jeg har vondt i ryggen og har ikke sittet så mye på dataen. Fikk vondt i ryggen sist mandag. Det begynte litt sist søndag. Var sykemeldt hele sist uke, og var hos legen igjen i går og fikk ny sykemelding for denne uka. Det er et ryggskott som jeg har fått, men det er litt bedre nå. Skulle på triggerpunktmassasje på nakken i går, som jeg bruker å gå til, men han konsentrerte seg om ryggen i går.
Og så i løpet av fredagen og helga har nesten alle barna som Åsa leker med innerst i veien hatt spysyken, så Åsa fikk det på søndagskvelden. Kastet opp hele natta og hadde feber. Hun hadde feber i går også. I dag er hun litt bedre, men vondt i magen og hodet. Kjetil er også hjemme med magevondt og Tobias var hjemme i går, men prøvde seg på skolen i dag. Så her hjemme er det på en måte unntakstilstand om dagen. Men, men, alt er nok bedre om noen dager :-) Nå kommer Tobias hjem fra skolen snart, så da skal jeg hjelpe til med lekser. Og rusle litt rundt her og ikke sitte så mye.