torsdag, oktober 31, 2013

Halloween :-)

Hei, og happy halloween, som snart er over. Her har ungene gått knask eller knep. Åsa gikk med noen venninner og Tobias gikk med en kompis. Og de kom hjem med masse godis. Jeg var hjemme og åpnet døren for de som kom hit. Og når ungene kom hjem og begynte på godisen dro jeg på zumba :-) Åsa skal også på Halloween fest i morgen på dansestudioet hun går på. Ha en fin senkveld og natt og pass dere for skrømt ;-)
onsdag, oktober 30, 2013

Hei, og god kveld. Onsdag allerede og uken flyr avgårde. Viser en stue jeg gjerne kunne ha hatt. Liker brunt, mørkt og natur elementer, og sammen med hvitt ble det råfint! Og å bruke veden som pynt er jo også et tips. Ha en flott kveld :-)

mandag, oktober 28, 2013

Soverom
Hei, og god mandags ettermiddag :-) Her kommer litt soveroms inspirasjon. Vi skal pusse opp soverommet før jul. Og det vanskeligste tror jeg blir å bestmme seg for hvilken tapet vi skal ha bak senga. Er jo så mye forskjellige å velge i. Men vi ha en lyse brun tone på soverommet, marrakech eller noe lignende.

Ellers står det bra til med oss. På fredag fikk jeg telefon fra skolen om at Åsa hadde fallt på bordtennis bordet og skadet seg. Jeg hentet henne og dro til legen. Det var stor leppe og rødt inni og et kutt over øyet. Det sydde dem ikke, men dem limte det. Veldig stolt over å ha fått limt kuttet på øyelokket :-) På kvelden var hun i bursdag. På lørdag var vi i bursdag til tremeningen til ungene på Jessheim. Hun ble to år, og der var det full fart og stormenede jubel. I går var mamma og pappa hos oss og Kjetil og pappa skiftet kjøkkenvinduet, og mamma hjalp meg meg husarbeid. Ønsker dere en fin mandagskveld :-)

fredag, oktober 25, 2013

Baderom
Hei, og god fredagskveld. I kveld har Åsa vært i bursdag og Kjetil og jeg har vært og trent piloxing. Skulle gjerne koste meg på et av de baderommene her. Synes de var flotte! Ha en fin fredagskveld :-)

onsdag, oktober 23, 2013

Dagens inspirasjonHer kommer dagens inspirasjon. Jeg synes rødt i interiøret kan være kjempe fint. Og dette var jo bare helt flott! Skulle likt å hatt en sånn gang ja. Ha en fin dag der ute :-)

mandag, oktober 21, 2013

Inspirasjon


Her kommer noen inspirasjonsbilder i høstmørket :-)

torsdag, oktober 17, 2013

Hyttetur

Hei. Nå er det torsdag allerede så uka går fort. I helga var vi på hytta. Ungene sov hos mamma og pappa fra onsdag og så dro de på hytta torsdag formiddag. Kjetil og jeg kom etter på fredag. Gikk noen fine turer :-) På tirsdag var Tobias på turn på ettermiddagen og jeg passet på å trene imens. I går var Åsa på hip hop dans. Artig å smug kikke litt på dem he, he. I dag skal begge to på turn, så enten trener jeg mens dem er der, ellers så blir det zumba senere i kveld. På lørdag skal jeg se mitt første tante barn. Det ble født sist onsdag, 52 cm lang 4470 tung og hun skal hete Amalie :-) Gleder meg så til å se henne :-) Ønsker dere en fin kveld :-)onsdag, oktober 09, 2013

Høsteferie

Hei, og hopp. Denne uka har ungene høstferie. På mandag begynte ikke jeg før halv tolv, så da hadde vi en rolig morgen hjemme. Mamma og pappa skulle passe dem og overrasket dem med kino "Monsuniversitetet". Det hadde vært en artig film :-) I går hadde jeg fri. Mamma og pappa kom en tur, og mamma vasket vinduene og pappa dreiv med grusen på gårdsplassen etc. Jeg fikk ordnet ute, klippet ned alle buskene etc. Tobias var i badebursdag i svømmehallen på ettermiddagen. I dag er de hos mamma og pappa, mens vi er på jobb. Varmt og fint ute om dagen :-) Skulle ikke tro det er oktober. Ønsker dere en fin dag :-)

tirsdag, oktober 01, 2013

Oktober

Hei og hopp. Nå har det blitt oktober. Synes høsten er fin jeg :-) Masse tåke og minus 2,6 grader i dag tidlig. Men nå er det sol ute :-) På søndag var vi på skogstur med 5. trinn, klassen til Tobias. Jeg er en av seks trinnkontakter og vi hadde funnet på det. Ikke så mange som halvparten møtte opp, men de som kom hadd en fin dag. Vi gikk inn til et vann, hvor vi lagde noen bål, og grillet pølser og koste oss. Ungene satt nesten ikke rolig, og koste seg med hverandre :-) Men måtte le da foreldrene kom dit. Ungene hadde gått først, og når vi kom stod jentene på den ene odden og guttene på den andre he, he. Men de blandet seg etterhvert :-) Når vi kom hjem, så ordnet jeg litt ute og skiftet blomster i krukkene, og Kjetil lagde deilig kotellet middag :-) I går hadde Tobias sin siste fotballkamp denne sesongen og Åsa har sin siste på torsdag. I dag skal Tobias prøve seg på turn. Ønsker dere en fin tirsdag ettermiddag og kveld :-)