fredag, januar 31, 2014

Dagens inspirasjonHer kommer dagens inspirasjon i snøværet :-) Fint med litt rosa synes jeg. I dag er det planleggingsdag på skolen så ungene og jeg hadde en rolig morgen, for jeg begynte ikke på jobb før halv et. Kjempe støl etter å ha trent yoga, body work og zumba denne uka. Men, men, da har man da brukt kroppen :-) Og det snør og snør og snør. Tror det aldri slutter jeg, men det er jo bra, for da får vi gått på ski etc. Ønsker dere en flott helg :-)

tirsdag, januar 21, 2014

Dåp

Hei, og god tirsdags formiddag :-) Nå har vi endelig fått vinter her :-) På søndag var vi i dåp til datteren til broren min, og jeg var fadder. Veldig koselig og hun var så flink hele dagen og sovnet i kirken etter at hun fikk vann i hodet :-) På lørdag var Kjetil og Åsa og gikk en tur på ski, og ellers var ungene ute hele dagen og lekte i snøen :-) Jeg gjorde ærender, strøk penklær, bakte kake og pusslet hjemme. På fredag var Kjetil og jeg på piloxing. I dag skal Åsa på turn eller skikarusell. Hun får velge i dag siden det kræsjer, så da får vi se hva det blir. Ha en fin dag :-)


fredag, januar 10, 2014

Fredag :-)


Hei, og hopp. Nå er det endelig fredag selv om jeg skal være på jobb noen timer til og fire timer i morgen. Men begynner ikke før 11 i morgen, så trenger ikke å stå opp så tidlig. I går var jeg og Kjetil med og arrangerte juniorklubb med diskotek på skolen. Morsomt å observere disse femte klassingene :-) Jeg er foreldrekontakt for femte klasse, derfor måtte jeg være med på det.  Men vi var slitne når vi kom hjem ja. Litt soveroms/baderoms inspirasjon. Fint, men ikke så praktisk kanskje å ha bad på soverommet.  Ønsker dere en flott helg :-)

mandag, januar 06, 2014

Åsa 7 år i dag :-)

I dag er Åsa 7 år. Skjønner ikke hvor tiden blir av jeg, for jeg blir jo ikke eldre he, he. Vi vekte henne med kake og pakker i dag tidlig. Gavekort på sykkel fra oss, og discokule fra Tobias. Så det var diskotek på soverommet i dag tidlig :-) I går hadde vi familiebursdag klokka et med rundstykker og kaker. På lørdag halv fire hadde vi barnebursdag på biblioteket siden jeg jobber der. 25 unger og full fart! Men det gikk bra, selv om vi var slitne etterpå. I dag er Tobias hjemme med vondt i magen og litt kvalm. Eller han er hos mamma og pappa for Kjetil og jeg er på jobb. Ønsker dere en fin dag og hvis noen har magiske evner der ute så ønsker jeg meg litt snø he, he ;-)

fredag, januar 03, 2014

Godt nytt år :-)

Hei, og godt nytt år :-)Vi har hatt en fin jul, selv om jeg har jobbet en del. Kjetil opererte kneet 18. desember så han har vært sykemeldt hele jula, og begynte i ny jobb i går. På juleaften var vi hos mamma og pappa. Der var broren min, samboeren og lille Amalie. Vi var i kirken først. Og jammen kom ikke nissen på kvelden :-) På første juledag var vi hos foreldrene til Kjetil på Årnes, der også bestemoren hans var. På andre juledag kom alle til oss på kaffe :-) Fredag 3. juledag jobbet jeg på dagen, så var vi på kino på kvelden og så på "Frost" og den var kjempe bra :-) Fjerde juledag var Kjetil og jeg på middag og fest hos noen venner, mens ungene sov over hos mamma og pappa.Og på søndag bare slappet vi av. Jeg jobbet litt på mandag igjen og på nyttårsaften. På kvelden var vi hos et vennepar. Vi var 6 voksne og 8 barn. Hadde en kjempe koselig kveld :-) Ellers har det ikke vært noe snø, og regnet mye, så det har vært en inne jul. Jeg fikk pulsklokke til jul og jogget en tur mandagen i jula og Kjetil og jeg gikk en tur første nyttårsdag. Men nå er det fredag igjen gitt ;-) Ønsker dere en fin helg :-)