fredag, mai 30, 2014

Hei fredag
Hei, og god fredag :-) Jeg er på jobb i dag, men skulle gjerne vært på et av de stedene på bildene over. Ungene er også på skolen i dag. Det er sol og varmt ute, så det blir en fin ettermiddag og kveld. I går var vi hos et vennepar på Skedsmo og så på dere nyfødte datter. De har også en sønn på 4 år. Så vi koste oss der i flere timer. Så ble det middag på mc donalds. På vei hjem stoppet vi litt på Årnes dagene. Var sol og varmt i går også :-) Håper dette været vil vare. Ha en flott dag og helg :-)

onsdag, mai 28, 2014

Hei

Hei, og onsdag allerede igjen. Uka bare flyr avgårde. Sist torsdag hadde ungene turn avslutning, og fikk medalje :-) På lørdag var det fotball cup hele dagen. Vi møtte opp klokka ti, i regn og tordenvær. Tobias hadde fire kamper og Åsa tre. Men det sluttet å regne og ble sol og varmt utover dagen :-) På søndag kom mamma og pappa på kaffe og kake, siden mamma hadde bursdag på mandag. På mandags kvelden hadde begge to fotballtrening, og i går kveld hadde Åsa kamp. Tobias sin klasse har hatt lesevake i natt og sovet på skolen. Jeg pratet litt med han i stad, når jeg leverte Åsa, og han har da sovet litt sa han he, he. De skulle få fri fra klokka ti i dag. Det er blå himmel og sol, men litt kaldt enda. Ønsker dere en fin dag :-)
onsdag, mai 21, 2014

17. mai

Hei, og god onsdag, lille lørdag :-) Viser noen bilder fra 17. mai. Vi hadde en flott dag, med strålenede vær og varmt og godt. Jeg gikk i toget med klassen til Tobias, siden jeg er foreldrekontakt. Åsa gikk alene for første gang og det gikk bra :-) Felles feiring i byparken før middag hos mamma og pappa med hele familien :-) Søndag dreiv vi ute hele dagen. Sådde frø og plantet blomster, og var kjempe støl på mansdag he, he. I dag er det fint vær og er spådd veldig varmt så det blir nok å være ute etter jobb i dag :-) Ha en flott dag der ute :-)fredag, mai 09, 2014

God helg :-)

Hei, fredag allerede :-) Her i helga er det Marken som vi kaller det, det er tivoli og boder og det er rett utenfor døra her jeg jobber. Må vel en tur dit i løpet av helga med ungene. Men i morgen må vi også til Sverige en tur og se etter klær til Tobias til 17. mai. Men vi får dra tidlig, så vi får noe ut av dagen, for det er spådd fint vær i morgen. På søndag skal pappa og Kjetil sette inn ny/brukt servant hos hos. Mamma og pappa har pusset opp badet, så vi skal få deres gamle servant med skap etc til. Vi skal pusse opp badet, men det blir i alle fall et år til, så da er dette greit å ha så lenge. Og så skal Åsa danse på rådhusteatret med Jump klokka seks. Gleder meg til å se den danseforestillingen :)   Ønsker dere en flott helg :-)