tirsdag, desember 25, 2007

Ønsker alle en fortsatt fin Jul.







Her ble ikke dagene rett før jul helt slik vi hadde tenkt. Jeg fikk juleferie på torsdag klokka tolv. Så fikk gjort en del på fredag, siste gaver og sånn. I fem tiden måtte Kjetil legge seg i senga pga mage vondt, og han fløy på do hele kvelden. Jeg fikk lagt ungene og malt strøk nummer to på kommoden Tobias skulle ha. La meg på kvelden, og hadde vondt i magen. Så hørte vi at Åsa kastet opp. Hun kastet opp ca fem ganger i løpet av noen timer. Omtrent når hun sluttet med det måtte jeg fly på do noen ganger og så kom det oppkast også. Holdt på til utpå formiddagen på lørdag og lå omtrent hele dagen. Var litt bedre på søndag og fikk gjort de siste små ærendene, pyntet juletreet, pyntet pepperkakehus, etc, men så ble det verre og verre igjen og jeg begynte å kaste opp igjen. Men ble bedre i løpet av natta. Tobias kastet opp natt til tirsdag. Vi var hos legen og han fikk penicillin mot streptokker. Men vet ikke om det var det eller spysjuken da som gjorde at han kastet opp. Gikk bra i går. Vi var i kirken og så hos mamma og pappa med broren min. Men er skikkelig ekkel i magen igjen i dag, men det må vel gå riktig vei nå håper jeg. Sov hos mamma og pappa i natt, vi dro derifra i tre tiden og til foreldrene til Kjetil på Årnes på middag. Moren hans hadde kastet opp i natt. Så som hun presten sa i går, selv om det ikke ble helt som vi hadde tenkt. Men, men, alt er ikke helt i orden enda. Mangler en duk et par steder og litt pynt, men får ta det i morgen. Ble en fin julekveld allikevel da :-) ØNSKER DERE ALLE EN FORTSATT FIN JUL.

6 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Takk for kommentaren! Ha ei alle tiders jul du og dine også! Klem!!

Tussaluso sa...

Huff, dette høyres ikkje kjekt ut. Og midt i jula når ein skal kose seg og spise godt. Håper det går fint med dere nå, og kos dere resten av jula.

krinkelkroken sa...

Håper der har kommet dere fra spysyken nå alle sammen, er så kjedelig å være dårlig nå i julen.
Ønsker dere en riktig god jul:)

Inger-Marie sa...

Håper formen er stigende og resten av julen blir enda bedre. Fortsatt god jul :) Klem klem

Emmeline sa...

Hjelpe og trøste for en julehelg dere har hatt, håper dere er på bedringens vei nå iallefall.
Flott juletrebilde på bloggen din, og tusen takk for koselig hilsen!
Ønsker deg og dine en fortsatt god jul, håper dere nyter fridager og bare koser dere med god mat og drikke;)

elin1976 sa...

Å huff og huff. Akkurat sånn som du beskriver dette hadde vi det den føste julen her i huset. Føst oss så alle julegjestene (10 i alt) i tur og orden. Det er ikke noe hyggelig og man føler at man har blitt snytt for en julefeiring. Men du og familien får ta igjen dette til nyttårshelgen. Kos dere masse sammen og nyt fridagene. Masse klemmer fra Elin:O)