fredag, september 17, 2010

God helg og ferie planer.Nå er det endelig fredag :-) Sitter og slapper av litt, men rydder og ordner inni mellom. Ungene sitter og ser på barne tv :-) I morgen skal pappa og Kjetil jobbe på taket, og jeg, ungene og mamma skal på marken og tivoli. På søndag er det fotballcup med Tobias. Denne uka trente jeg pilates hjemme på tirsdag, så zumba på jump på onsdag og coreball i går. Så er sliten i kroppen i dag he, he. Åsa var på turn på tirsdag og etter det var vi på foreldre møte. Og i går hadde Tobias kamp. Så denne uka har også gått i et.
Driver å tenker på ferie til neste år. Har funnet ut at uke 22 fra mandag 30. mai til fredag 3. juni er kanskje lurt å ta ferie. Da er barnehagen stengt tirsdag og onsdag, så er det Kristi himmelfart på torsdag og skolen er stengt fredag. Hadde vært fint med syden da, og har tittet litt på reiseselskapet Nazar. Noen som har reist med det? De to nederste bildene er fra Kreta og de øverste fra Side i Tyrkia. Eller er det noen som anbefaler noen andre steder å dra til varmere strøk?
Ønsker dere en kjempe fin helg :-)

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlige bilder - deilig å drømme seg sydover nå når det begynner å gå mot kaldere tider...
Jeg har ikke vært i Trykia, men det badelandhotellet så jo strålende ut for barnefamilier!
Kreta har jeg vært, og der syns jeg det var veldig fint!
Hørtes ut som en lur plan å dra den uken da, ja;-)
Ha en kos helg!
Klem fra størstepia

Frk Fischer sa...

Det skulle vært godt med en ferie tur...Jeg veit at naszar er veldig bra på all inclusive og kreta er bare helt topp!!! Kos deg med planleggingen!!!

Anonym sa...

Hei !
Jeg har nettopp kommet hjem fra Tyrkia, Side. Vi har bodd på Pegasos World og kan så absolutt anbefale en reise dit. Jeg reiste med min datter og hennes 2 jenter på nesten 5. Vi hadde det helt supert. Å reise "all inclusiv" er lettvint, spesielt med barn. Maten var veldig variert og god - stor utvalg både til frokost, lunsj og middag. Svømmebassenget er et kapitel for seg selv ! Nydelig, varmt vann, rent og flott! Det er store soner med 50 cm dybde og maks dybde er 155 cm. Begge barnebarna lært å svømme i løpet av første uka. Vi var på piratbåttur - midt i blinken for barn i aderen 3 - 8 år. Så Nazar anbefales på det varmeste. Hilsen Toril (mamma_toril@yahoo.no)