søndag, september 18, 2011

Cupsøndag!
God kveld kjære lesere :-)
I dag har det vært cupdag på Gjemselund. Første kamp var kvart på tolv, deilig at det ikke var så tidlig på dagen. Men det regnet og regnet. Første kampen gikk kjempe bra og de vant, og Tobias scoret 3 mål! Så var det en liten pause, med påfyll av litt sjokolade, varm jakke og i ly for regnet. Neste kamp gikk dessverre ikke så bra, men Tobias scoret et mål. Så var det en litt lengre pause, der det ble litt mat. Den tredje kampen gikk heller ikke så bra, og vi alle frøs veldig mye. Tobias ble sparket i ankelen og måtte få på isspray, men etter en stund var han på banen igjen og scoret et mål. Mamma og pappa kom også en tur å så på. Men så var det over en time til neste og siste kamp. Vi dro hjem, Tobias fikk på tørt tøy og fikk kakao. Åsa og jeg ble igjen hjemme, når guttene dro. Vi tok en varm dusj og fyrte opp i ovnen, og begynte å lage middag. Etter en stund kom guttene hjem, de hadde vunnet kampen, scoret et mål og fått premie :-) Vi spiste middag og koste oss :-)
I går var vi i Sverige hele dagen. Kjøpte mat, ny kjole og nye støvletter etc. Kom hjem halv seks, lagde lasagne og så på skal vi danse. Synes ikke det var rettferdig at Rachel røyk ut, men, men.
På fredag etter jobb og middag klippet jeg plenen og det var tungt nå for det var jo egentlig ganske vått. Men bra trening he, he. Håper det var siste gangen for i år. Et bilde av Åsa når hun skulle på turn på onsdag, hun ville ha på denne kjolen. Og fra stuebordet i kveld.
Ha en fin kveld der ute :-)

3 kommentarer:

No.15 sa...

Tapper fotballspiller :)

Ha en fin kveld.

klem

Guttemamma sa...

God onsdag til deg også!!
Klem♥

Anaruh sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min :)

Ser at du også har to barn i full aktivitet, så en rolig kveld alene på badet er nok fullt fortjent!

Ha en fin dag!