torsdag, september 25, 2014

Hei torsdagHei, på dere. Nå er virkelig høsten her. Tok noen bilder før i dag når jeg hentet posten for jobben. Gleder meg til høstferien om litt over en uke. Det er så hektisk nå med ting som skal skje og masse med ungene. Etter høstferien er det pause i fotballen, og det skal bli godt. Jobbet fra 1000 til 2000 i går. Skulle egentlig legge med tidlig, men fastnade med farmen. Ja, ja, snart helg. I dag skal Åsa på turn fra 1630 til 1800. Siden turnhallen er like ved mamma og pappa på andre siden av byen får hun og Tobias middag der i dag og de følger henne på turning. Kjetil skal være vakt under ishockey kampen i dag, så han skal møte opp klokka 1700 og er nok ikke hjemme før i ti tiden. Og i morgen kveld har han varetelling. Som sagt mye som skjer og neste uke er det noen fotballkamper, fotball treninger, fotballavslutninger, turning og foreldremøte! Bare å henge i stroppen he, he. Men sola skinner og det er et fint høstvær. Ha en fin torsdagskveld :-)

2 kommentarer:

Hverdagsliv det gode liv sa...

God helg til deg! Hektisk med barn og jobb, men slik er det :o) Vi får nyte hverdagen og de gode stundene, heldige er dere som har besteforeldre som stiller opp :o) Viktig for dem og barna også det :o)

Monica sa...

Tiden går så altfor fort mange ganger- men godt man ikke kjeder seg :)selv om noen ganger så hadde det vært godt med en pause- kun til seg selv.

Her driver jeg å vaske kjøkkenskap og skuffer- må gjøres en gang i blant det også.

God søndag klem fra Monica