onsdag, juni 29, 2016

Første ferieuka

Hei, her kommer litt bilder fra første ferieuka vår. Nå er vi på jobb igjen og skal jobbe i to uker. Den første ferieuka startet med fotballcup for Tobias i Arvika. De sov på en skole fra fredag til søndag. Vi andre dro til Kil på campingen på fredagen, og var å så på kamper på lørdag og søndag. På mandag var ikke været så bra, så vi tok en tur på Sundstabadet i Karlstad. Vi var der i flere timer og koste oss. På tirsdag var det bedre vær, med sol og noen dråper regn innimellom. Vi tok oss en sykkeltur på nesten to timer og nesten to mil, i herlige svenske sommerlige omgivelser. Var så varme når vi kom tilbake så da tok vi oss et bad i sjøen :-)


                                                                       



 På onsdag var det sol og passe fint, så vi dro en tur til Karlstad og ruslet rundt. Kjøpe oss kaffe og kaker på et konditori. Når vi kom hjem så grillet vi. Ellers har det gått mye i fotballem på tven i forteltet. Og Åsa har blitt kjent med mange barn, så hun har vi nesten ikke sett.
                                                                          
På torsdag så brukte vi 5 timer på å heve campingvogna og deretter å rette på forteltet. Så når vi var ferdige var vi så slitne så da ble det mat på restauranten på campingen. Det begynte også å strømme på med folk som skulle være på plassen under midtsommar helgen.
                                                                           

På fredag, midtsommaraften i Sverige, begynte det på lekeplassen klokka ti med å kle inn maistangen. Åsa og jeg var med på dette.
 
 

 

Etter det dro vi  og gjorde noen ærender og handlet mat. Så var det dans rundt stangen klokka tre. Resten av dagen grillet vi og koste oss. Og tok en tur på dansen på kvelden.


På lørdag våknet vi til det knallværet. Så vi gikk på stranda og lå der i flere timer og badet flere ganger. Åsa var også med noen ut i en båt.  Dessverre var vi litt dårlige til å smøre oss og hadde litt lav solfaktor, så Kjetil og jeg var ganske brente på kvelden. Kjetil fikk nok solstikk for han fikk feber og måtte legge seg tidlig.




På søndag dro vi tidlig hjem for vi skulle i bursdag til broren min på ettermiddagen. Der koste vi oss med god mat og tanteunger :-)

På mandag jobbet jeg fra 1130 til 1800, og mamma var en tur hos ungene. På kvelden gikk Åsa og jeg en tur og fant flere stolper i stolpejakten.
 I går hadde jeg fri, og dreiv en del ute i hagen. Fikk bundet opp peonene mine og klippet noen buketter :-)

Ønsker dere en fin sommerkveld :-)

 

 

 

1 kommentar:

Fröken M sa...

Åh, jag ÄLSKAR pioner !
Tyvärr fick jag inga blommor på min nyplanterade buske i år,
men jag fick några knoppar av min morfar förra helgen.
Och nästa sommar hoppas jag på några egna knoppar !