tirsdag, desember 30, 2008

Romjulen hos oss.





































Hei, viser noen bilder fra romjulen hos oss. På 2. dagen hadde vi mamma, pappa, broren min, mormoren min og foreldrene til Kjetil her på kaffe klokka et på dagen. På ettermiddagen fikk Tobias så vondt i magen og i syv tiden begynte han å kaste opp. Kastet opp litt til midt på natta. Var bedre på lørdag, men veldig slapp. Mamma og pappa hentet ungene i tre tiden siden vi skulle ha venner på middag og fest. Hadde 9 til middag, så kom det litt flere senere. Vi var ute på byen en tur og danset hele tiden :-) Mamma og pappa kom med ungene i tre tiden på søndag. Da hadde Tobias kastet opp litt om kvelden og litt på natten og sovet til halv to på dagen! Kjetil var med han på legevakta, men det var bare influensa sa dem. Han er bedre nå, men hoster en del. På 5. dagen jobbet Kjetil. Jeg og ungene var bare hjemme her og ryddet litt og koste oss.Etter middag monterte vi opp komfyr/vaskemaskin etc som Åsa fikk til Jul. I går kveld så kastet Åsa opp. Tre ganger i natt, men ikke noe mer etter det. Så utpå dagen i dag så leverte vi ungene hos mamma og pappa og dro ut og gjorde noen ærender. Handlet mat og kjøpte 42 tommer tv! Vi kom hjem litt over fire og da kastet Åsa opp igjen! Vi skulle på middag til noen venner klokka seks, men vi dro allikevel og det gikk bra til en stund etter middag. Da kastet hun opp litt igjen og en gang til like før vi dro hjem. Men ikke gjort det etter det. Så vet ikke om vi har spysyken i hus eller om det er influensa som har slått seg på magen. Nå driver Kjetil og justerer tven og stiller inn kanaler etc. Ønsker dere et godt nytt år :-)

5 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hei på deg.
Ikke noe morsomt når man blir syk.
Har den der vinterkräksjukan her og.
Eg er ikke i form, kvalm og rar i magen....
Gubben har fått örebetendelse og feber...
Det er en merkelig jul.
Önsker dere blir kry og pigg til i morgo da.
Gott nytt år og god bedring.
Klems Synne.

Nita sa...

Høres ut som dere fint klarer å fylle romjulsdagene :) men kjedelig når ungene blir syke, håper det er overstått nå (og at ikke dere voksne får det!)

Stor TV er deilig, Gubben fikk en 50" forrige jul og vi er veldig fornøyd.

Ønsker deg alt godt for det nye året :)

Kristins rede sa...

God bedring og godt nytt år!

Reiste fra Vang i går. Har vært der siden 3. dag. Det var - 18 da vi reiste. + 5 da vi kom hjem til oss selv. Kos dere i kveld!

Klem Kristin

Frk .Fischer sa...

God nytt år til deg og dine!!! vi "Ses" i 2009!!!

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Önskar dig & dina ett riktigt Gott Nytt År!!

Kramiz