onsdag, mai 12, 2010

Sommerferien i år :-)I år går sommerferien til Sørlandet :-) Vi tar første natt på Løvøya camping i Horten. Så tar vi tre netter på Dvergnestangen feriesenter i Kristiansand. Skal i dyreparken og har bestilt billetter til Kaptein Sabeltann show :-) Så skal vi to netter i Egersund. Skal innom Lindesnes etc også. Så vet vi ikke om vi skal reise samme vei hjem igjen med en overnatting på vei hjem. Eller om vi skal kjøre innom Stavanger og Haugesund og over fjellet hjem igjen. I så fall så blir det en til to overnattinger til. Vi får se hva vi bestemmer oss for. Vi skal ligge i hytter/leiligheter på campingplasser. Tror det passer bra for ungene :-)
I går jobbet jeg til 1800 og før og etter det fikk jeg gjort noen ærender. Kjøpt hattehylle til gangen som snart er ferdig :-) Kjøpt nye pensko til Åsa og litt forskjellig. Det er skikkelig kaldt om morgenen og kulde grader om natta. Skikkelig sein vår i år. Krysser bare fingrene for at det ikke blir for kaldt og ikke for mye regn på 17. mai. Så håper jeg vi får litt varme snart. Ha en fin onsdag og en fin Kristi Himmelfartsdag :-)

9 kommentarer:

Synnøve. sa...

Dere får en kjempeferie trur eg. Det er litt synd at man ikke har unger sjöl, för eg har skikkelig stor lyst å reise till Kristiansand dyrepark.
Trur du man blir sedd på litt rart om man kommer som voksen uten barn?

Ja det kaldt om morgon. Var minusgrader i natt igjen. 2 minus. Nå vil eg ha litt varmere på natta og, med tanke på det som vokser i hagen.
Håper det kommer.

Ingen reprise av väret 17 mai for to år sen nei. Da var det kaldt. Det snödde den 16 mai da. Men i fjor var det flott vär. Det tar vi gjerne mere av.

Kos deg idag nå.
Det skal eg. Klems Synnöve.

Guttemamma sa...

Sørlandet er herlig om værgudene er snille! En flott himmelsprett og 17. mai til deg og dine!!
klem♥

ELIN sa...

Høres ut som en flott ferietur for barna! Kos dere masse med langhelg. Klemmer fra Elin

Smineset sa...

Super ferie for barna! Tror min lillemann ville digget ett Kaptein sabeltann show! Mulig vi må ta veien dit vil også... :-) God himmelsprett!

Klem ;-)

Størstepia sa...

Så herlig med Sørlandet da! ER jo et fantastisk sted - alle de små byene og stedene nedover, med små hvite hus, måkeskrik og sjøduft;-)

Kaptein Sabeltann blir sikkert også knall - vi får ta turen dit om noen år vi også:-)

Klem fra størstepia

Anette Willemine sa...

Dyreparken er jo et must i løpet av sommerhalvåret. Har bare koselige minner derfra. Nå er den yngste her hos oss blitt 11 år, men hun synes fortsatt det er stas å ta en tur når hun er hos farmor i Kristiansand. :o)

Ha en flott tur!

Ønsker deg en flott langhelg og en super 17. mai!

Klem fra
Anette Willemine

Størstepia sa...

Heisann!

Vi får oppholdet litt billigere, siden bestevenninna mi jobber høyt oppe i Choice kjeden, men om du søker på hotellet på nettet får du sikkert opp prisene.
Jeg tror det er billigere å dra til Strømstad (det hotellet er skikkelig fint!!), for da får du det endel billigere pga svensekrona!

Lykke til!;-)
Klem fra størstepia

Beate sa...

høres ut som en super ferie! vi var i dyreparken i går. det er flott der!

nyt helgen

klem beate

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei ♥

Åååå dere får det ok flott!! :)) Takk for titten innom vennen ♥

Joda dem treskoa kosta vel 6oo,- spenn trur ej..har dem i brunt oxså...va faktisk utrulig flotte dem oxså :))

Ønsker dej en herlig helg ♥

Klem Hege ♥