mandag, august 09, 2010

Mer bilder fra ferien :-)

Må vise noen flere bilder fra ferien :-) På vei fra Lindesnes til Egersund kjørt vi Nordsjøveien. Vi stoppet ved Helleren, men det regnet så mye, så vi orket ikke gå ut å se. Tok bilder fra bilen. I Egersund lå vi to netter på en kjempe fin hytte. Var innom Egersund sjokolade fabrikk sitt utsalg, og den sjokoladen var kjempe god! Var også innom Sogndalsstrand. Spiste en kjempe god softis der :-) På vei fra Egersund til Stavanger var vi innom Orrestranden og Sola stranden. Kjempe fint der :-) I Stavanger lå vi på bed and breakfast. Tittet oss om i byen søndags kveld og spiste på Peppes. Ved siden av oljemuseumet hadde de laget en kjempe artig lekeplass. Den likte ungene kjempe godt. Vi var også i gamle Stavanger. Koselige gamle trehus. Dagen etter tittet vi litt i butikker i Stavanger før vi tok ferga over fra Mekjarvik til Skudeneshavn. Det regnet i Stavanger den formiddagen, men når vi kom til Skudeneshavn så var det sol. Kjempe fint der med mange små hvite hus :-) Så dro vi til Haugesund til Haraldshaugen camping. Det ligger ved siden av Haraldsstøtta, der Harald Hårfagre skal være begravet. Før vi dro til campingen gikk vi i gågata i Haugesund. Så når vi kom til campingplassen stoppet jo bilen og vi måtte ha den på verksted i tre dager. Så vi ble i Haugesund i tre netter i stedet for en. Vi brukte buss for å ta oss fram. Og var på kjøpesenter, spar kjøp og lekeland. Det regnet på dagen, men om kveldene var det fint og vi gikk noen turer :-) Den dagen bilen ble ferdig kjørte vi i et over Haukeli og hjem. Kjempe fint på Haukeli. Vi stoppet på Haukeliseter. Var hjemme i elleve tiden om kvelden. Borte bra, men hjemme best :-)
I dag har jeg vasket i stua, sofa, gardiner, gulvteppe, inni alle skuffer og skap og ryddet. Så nå lukter det godt her :-) Ungene har badet i vannspreder og basseng. Og vi har hatt besøk av mamma og pappa. I går hadde vi først besøk av søskenbarnet mitt, ungene hennes og tanta mi. Så dro vi på badestranda og var der i noen timer :-) Håper på fint vær i morgen også :-)

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så fantastisk mange flotte bilder fra ferien deres! Herlig å feriere i Norge! VI har et nydelig land!

Klem fra størstepia

Ninas Interiør sa...

Hei på deg! Herlige bilder fra ferien! Høres ut som en koselig tur!:)

Ha en fin dag! Klem Nina

Ellen's sa...

Heisann!
Så mange fine bilder! Kjenner meg igjen noen steder, da vi bor i nærheten av Arendal. :)
Vi var også i Stavanger i sommer, synd vi ikke gikk til oljemuseet da. Lekeplassen så fin ut! Vi var heller ikke i gamle Stavanger. Er det der du har tatt bildene av de trange gatene med hvite hus?

Hilsen fra Ellen