tirsdag, november 30, 2010

Svømmediplom og feber.God ettermiddag/ kveld :-) Her fyrer vi på spreng, for det er minus 18 ute, og kaldere skal det nok bli i løpet av kvelden! Ellers akkurat nå ligger det ei syk lita frøken på sofaen. Målte akkurat feberen til 38. Kjetil har vært hjemme med henne i går og i dag. Veldig slapp hele dagen og bare ligget på sofaen og sovet litt. Hun klaget på vondt i mage, hals og hode, men mest i hodet. Mannen ligger og tar en cowboy strekk før han skal spille fotballkamp og Tobias er hos en kompis. Jeg trent ropes før middag og er fortsatt skjelven i bein og armer he, he. I går var Tobias siste gang på svømming for denne gang. Han fikk diplom og pingvin merke, og var så stolt :-)


Så har mamma strikket denne kjempe fine kjolen til Åsa :-) Kalendergavene i år ligger i denne kurven. Fyller på etterhvert. Så har jeg hengt en hyssing tvers over den ene veggen på kjøkkenet og hengt opp de andre kalenderene, sånn som sjokolade og Donald etc. Nå skal jeg legge mer i ovnen, så får dere ha en kjempe fin kveld :-)

4 kommentarer:

Ruter & Hjerter sa...

Uff kjedelig med feber:( Her har det vært omgangsyken og vi "tror" vi er ferdige:) Kjolen var bare herlig:)

Kristins rede sa...

God bedring til Åsa!
Her er det - 22.4 og vi har hatt slike temperaturer i snart 3 uker. Var litt mildere i går natt også håper vi på mildvær neste uke!
Ha en koselig advent!

Gummimamma sa...

Riktig så god bedring :)
Har ei syk lita snuppe selv akkurat nå, og det er ei kjedelig tid å være syk på.. det er jo så mye gøy som skjer i barnehagen :))

Håper det går raskt over :)

Klem Gummimamma

ELIN sa...

Mye sykdom ute går dessverre. her er vi forkjølet, o småjentene har slitt med ørebetennelse og øyekatarr. Ønsker ho lille riktig god bedring, og håper dere får en flott 1.desember med kalendergaver :) Klemmer fra Elin