torsdag, juni 23, 2011

Allsang på grensen og en liten ferietur :-)Siden vi har ferie denne uka, pakket vi bilen og dro nedover til Halden i går, vi kjørte indre østfold og brukte bare 2, 5 timer. Fant campingpplassen i Skjeberg der vi skulle sove på en hytte, så dro vi tilbake til Halden og spiste på Mc Donalds før vi dro opp på festningen der Allsang på Skansen var. Når vi hadde sittet på plenen i et kvarter kom det en mann og spurte om vi ville ha billetter til tribunen og det sa vi ja til :-) Artig å være med på showet! Vi så det på tv i stad og så oss selv i det fjerne. Når showet var ferdig kjørte vi litt rundt i Halden før vi dro på hytta igjen og slappet av. Så tok det litt tid før alle fikk krøpet nedi soveposene sine he, he. Og ungene fniste og synes det var stor stas ;-)
I dag dro vi først til Gamlebyen i Fredrikstad, så inn til Fredrikstad, før vi dro utover Hvaler for å se. Der var det veldig fint :-) Så dro vi hjemover igjen og spiste middag på mosseporten senteret. Kom hjem halv åtte i kveld og rakk å se på allsang :-)
På mandag ryddet vi masse i kjelleren, og kastet masse, og det trengtes. Tirsdag fikk vi malt litt ute,men rett som det var så regnet det, så det var ikke så lett. Tre dager igjen av denne ferieuka :-) Ha en fin kveld :-)

1 kommentar:

Frk Fischer sa...

Koselig ferie tur og Halden er jo bare nydelig...selvom fredrikstad/Hvaler er en favoritt..
Ble det soft is fra Skjærhalden brygge...Kos dere videre i ferie !! Flott frage på huset!!