fredag, september 28, 2012

Fredag, beste dagen i uka :-)

Hei, og god formiddag. I dag er det fredag, og det er den beste dagen i uka :-) Litt kaldt og tåke i dag, men helt greit. I helga har vi ingen planer. I går kveld var jeg på zumba. Lenge siden sist, så det var godt å være der igjen.


For et par uker siden så Kjetil og jeg filmen Wanderlust. En ok film, om du vil se en film for bare å bli underholdt, uten å tenke for mye :-) Dette står om filmen: Paul Rudd og Jennifer Aniston spiller hovedrollene i Wanderlust, en ellevill komedie fra regissør David Wain (Role Models) og produsent Judd Apatow (Knocked Up). De øvrige rollene fylles av blant andre Justin Theroux, Alan Alda, Malin Akerman og Ken Marino.

George (Rudd) og Linda (Aniston) er et overarbeidet par bosatt på hektiske Manhattan. Når George mister jobben har de ikke noe valg: De må flytte inn hos den heslige broren til George … i Atlanta. På veien dit snubler George og Linda over Elysium, et idyllisk, lite samfunn befolket av fargerike karakterer som omfavner et helt annet livssyn enn de er vant til. Penger? Kan ikke kjøpe deg lykke. Karriere? Nei takk. Klær? Bare hvis du føler for det.
Representerer Elysium nettopp den friske starten George og Linda trenger, eller vil "perspektivendringen" skape flere problemer enn den løser?

Ønsker dere en kjempe fin fredag :-)1 kommentar:

Therese sa...

Ha en fin helg :)
Klem