fredag, mars 11, 2016

Denne uka i mars

                                                                     Hei på dere. Denne uka har gått fort, akkurat som alle andre uker. Sist lørdag hadde vi foreldrene våre og broren min med familie på bursdagsfeiring for meg og Kjetil. Alltid koselig med familieselskap. På søndag gjorde vi ikke så mye, så på mye sport på tv, siden været ute ikke var noe bra. Det har snart snødd i en og en halv uke, men i dag er det sol :-)
                                                                          
                                                                                  På tirsdag hadde jeg fri, så da fikk jeg malt ferdig strøk nummer to i taket i kjelleren  (usj, tak er det verste å ta), og så var jeg på bokwa på kvelden. Og trente også litt styrke trening etter det. Kjetil var vakt på ishockey kamp og Åsa hadde turntrening og Tobias fotballtrening.På onsdag begynte jeg ikke før 1130 på jobb, og fikk ordnet litt hjemme før jeg dro. Pluss at jeg fikk puslespill på 2000 biter av broren min til bursdagen, så sitter med det litt også! Og da går tiden fort! Når jeg kom hjem fra jobb ca halv syv på kvelden, var Kjetil matte lekse hjelper på først Åsa og så Tobias, etter at han kom fra svømmehallen. Fikk også ryddet litt i kjelleren og Kjetil fikk slått på noen planker rundt vinduene der.I går kveld var jeg på corebar, og det er lenge siden sist, så jeg kjenner det på kroppen i dag. Men corebarhit er veldig gøy og morsomt, og effektiv trening. Kjetil var på bosubox på timen før meg, Åsa på turntrening og Tobias på fotballtrening. Så alle i familien trener på tirsdager og torsdager.
Ellers så har vi sett på en del skitour Canada om kveldene, synes det er spennende.
I kveld skal Åsa i bowling bursdag fra seks til åtte, og i morgen skal vi en tur til Sverige og handle til Påske og se etter nye joggesko til Åsa.
Ønsker dere en fin helg :-)1 kommentar:

Monica Midtun sa...

Gratulerer med vel overstått :) Og god tur på Harry tur- er det en gang i måneden jeg også.

Ha en fin uke

Klem Monica