søndag, april 12, 2009

Kommet hjem fra hytta.


I kveld klokka seks kom vi hjem fra hytta. All snøen her hjemme har smeltet! Så deilig. Vi dro opp på onsdag formiddag. Det plask regnet når vi dro, og snødde på fjellet. Kom ikke opp den bratteste bakken og satte oss fast,men kom opp med kjetting til slutt. På torsdag så var det tåke nesten hele dagen, men vi var ute litt allikevel. Sklei på akebrett etc. På fredag var det litt sol. Da gikk vi en skitur og hadde pause med appelsin og kvikk lunsj etc :-) Så holdt vi på ute resten av dagen.Pappa lagde snømann og snø hule med ungene. Om kveldene koste vi oss inne. Broren min og mamma og pappa og vi var det som var der. På lørdag var det knall vær, blå himmel og sol. Da gikk vi til setra der det var påske skirenn. Jeg, Tobias og broren min gikk i år, mens de andre ordnet sitte plass og så på folk. Så etter rennet måtte vi vente på premie utdeling og da koste vi oss i sola. Satt ute ved hytta resten av dagen. I dag var det litt sol inni mellom, så vi var litt ute i dag også. Kø hjem i dag, så vi tok en snar vei for å slippe litt av køen. Ønsker dere en fortsatt fin Påske :-)

7 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Velkommen hjem fra påskeferie dere også!

Høres ut som dere har hatt noen fine dager i snøen!!
:)
KLem M

Prinsesse Elin sa...

Så herlige bilder. Det er både kjekt å reise og deilig å komme hjem. Vi kom hjem i natt og jeg er superfornøyd at jeg får en hel dag hjemme før hverdagen starter igjen:O)

susan`s side sa...

Så fine bilder, så virkelig ut som dere koset dere

Anette sa...

Så herlig dere har hatt det, velkommen hjem til våren!!

lovecountrychabbychicstyle sa...

heisann:)) ja den sofaen (ektorpen) er jeg veeeldig gla i!! super deilig og fin! og helt grei pris på ikea:) Elsker forøvrig Ikea:)) ha en flott kveld! klem Lillan

Kristins rede sa...

Snikfotografering! Hytta til foreldrene mine er jo med på bildet fra vollen. Bra dere koste dere. Det gjorde vi også. Var en del ute selvom det var dårlig vær. Skal legge ut litt bilder en av dagene.

Anonym sa...

Hørtes deilig ut med hyttetur da, og så fine bilder.
Jeg er så lei snøen jeg, så jeg holdt meg i lavlandet i påska. Vi drar jo stort sett til sjøen når påska kommer, men det har vært for kaldt og det lå for mye snø der så vi droppet det. Men nå varer det ikke lenge før hytta får sitt første besøk av husmora i år.
Ha en fin kveld.