torsdag, april 08, 2010

Pay it forward gave og vår :-)
Må vise den fine pay it forward gaven jeg fikk av http://www.beas-verden.blogspot.com/ før påske. Tusen takk :-) Kjempe fint egg, kylling og en kvikk lunsj som er spist opp :-) Viser et bilde som jeg tok av Åsa på mandag. Da var det knall fint vær og ungene syklet etc i veien. Tobias og Kjetil var også på KIL kamp, men det gikk jo heller dårlig. Nå har jeg vært på coreball trening, og i går gikk jeg treningstur og på tirsdag trente jeg etter dvd i kjelleren. Litt stolt av meg selv he, he. Trener dere mye? Ellers veldig uvant å begynne å jobbe igjen etter påske. Hadde fri på tirsdag også, så ble en lang ferie :-) Veldig trøtt om morgenen, men det går seg vel til. Ønsker dere en fin kveld :-)

3 kommentarer:

Synnøve. sa...

For ett flott egg. Det er kosligt med slike gaver synest eg.

Her trener vi sån passe.
Var ute på skogstur i går. Hadde tenkt meg opp til Rytjern. Masse snö, is og rennende vann på stien. Så vad skjer? Ja da, eg sklir, får ett kutt i ene handen. Ett venstre kne stort som en fotball. Men det er bare å gå på.
Kom meg opp til Rytjern. TOg meg en kaffi og en bolle.
Så var det å fortsette hjemover. Så mye snö som ligger oppe i skogen trudde eg ikke var muligt.
Nå blir det en stund til eg går opp igjen. Må bli bra i kneet.

Klems og ha ei flott fredag.
Synnöve.

silje-sin sa...

Hei:) Vil ønske deg en riktig god helg, og si at det ligger noe til deg på siden min! klem fra silje.

ELIN sa...

Så flink du er med treningen. Har dessverre blitt lite på meg i det siste. Tror lillegull har lik sparkesykkel som dere har på bildet her :) Deilig med vår igjen. God helg! Klemmer fra Elin