søndag, desember 26, 2010

Utedag.
I dag har vi hatt utedag. Først sov vi lenge. Så skulle Tobias i bursdag fra tolv til halv tre. Vi andre var ute imens. Åsa fikk nye ski og skøyter til jul og de måtte prøves. Tobias gikk ut når han var ferdig i bursdag. Han fikk også nye ski og snowboard og måtte prøve det. Tobias fikk snowboard og ny bobledress av oss. Åsa fikk tv spill og leke hamster med hus. De fikk mange filmer også og har sett på noen i dag. Jeg kom inn litt over fire, og både jeg og Åsa duppet av litt, før vi spiste taco :-) nå er ungene lagt. Skal slappe av og se på tv. Jeg skal jobbe i morgen, men Kjetil og ungene skal være hjemme. Ha en fin kveld :-)

2 kommentarer:

Synnøve. sa...

God fortsättning som vi sier i Sverige.
Håper jula var herlig hos dere og.
Her var det stillsamt og kosligt.

Tusen, tusen takk for den flotte gaven. Den smykkehenger kom til bruk med en gang. Hadde smykkene hengende på en krok på veggen. Nå henger di på den flotte henger som står på komoden. Servietterne kom til bruk og.
Så har eg nesten brukt opp pappirlommetörklene for eg er forkjöla.
Så eg blev så glad for allt det der skal du vite.

Gå på sköyter har eg ikke gjort sen eg var liten. Man skulle kanske pröve igjen. Får se når dem ordner sköytebane nere på Nuguren hihi.

Nå må eg ha meg en kopp te. Få opp varmen både i kropp og hus.

Ha en fin dag på jobben nå da.
Klems og tusen takk sier eg igjen.
Synnöve.

ELIN sa...

Delig å komme seg ut litt, og få lekt litt med nye julegaver. Ønsker dere fortsatt fine juledager. Kos dere masse. Klemmer fra Elin