tirsdag, februar 22, 2011

En fin vinterferie dag :-)

I dag hadde jeg fri og ungene har vinterferie. Vi sov lenge, og så lå ungene på sofaen i hver sin pysj og så på tv og katten lå oppå Tobias :-) Halv to dro vi og en kompis av Tobias på kino og så på "To på rømmen". Guttene skulle ikke sitte ved siden av oss, så de satt to rader oppenfor he, he. Det var en kjempe fin film, litt skummel innimellom, så Åsa måtte sitte på fanget, men en morsom og fin film :-) Så kom vi hjem og pakket ferdig til ungene. Mamma og pappa hentet dem halv seks. De skal sove der i natt, og så drar de på hytta i morgen formiddag. Vi skal jobbe i morgen. Jeg har fri på torsdag, men Kjetil skal jobbe, så vi drar på hytta når han kommer fra jobb. Ungene måtte også ha med seg litt lesestoff :-) I går begynte jeg på jobb halv tolv. Så da hadde vi også en rolig morgen, før jeg kjørte ungene til mamma og pappa. I morgen har jeg forresten bursdag hi, hi. Ha en fin kveld :-)

3 kommentarer:

Toves Sammensurium sa...

Jeg må bare si meg hjertens enig....den filmen var super.Vi så den på søndag og jeg var kanskje den som koste meg aller mest!Helt fantastisk,morsom,spennende...))
Håper resten av dagene i vinterferien blir like flotte som denne:)))
tove:)

Lykkeliten sa...

Heisann, så koselig at du ville være med på min giveaway:) Den filmen passer da kanskje for min 3,5åring også. Hadde vært kjekt å gå på kino sammen nå som vinterferien nærmer seg med stormskritt;)
Ha en fortsatt nydelig uke, klem!

mammaKine sa...

Hørtes ut som en fin dag. God helg! Klem fra Kine :-)