søndag, mars 20, 2011

En nydelig dag :-)

I dag har det vært en nydelig dag :-) Vi sov lenge i dag, tror ungene våknet rundt ti! Somlet inne lenge og koste oss. Så gikk vi ut og gikk en liten tur. Jeg hadde faktisk kledd på meg for mye for det var varmt. Så satt vi i sola på verandaen, mens ungene lekte i snøen. Kjetil dro og vasket bil etterhvert men jeg solte med. Katten koste seg også ute på verandaen. Jeg duppet også av en stund i sola, veldig deilig å kjenne solstrålene på nesestippen igjen :-) Nå har vi dusjet alle man og ungene skal i seng. Tobias har hatt besøk av to kompiser etter middag. Har ryddet litt på rommet til Åsa. Pappa malte taket der i uka som var. Og nå jakter vi på tapet. Si gjerne ifra om noen vet om en fin en :-) Ønsker dere en fin kveld og en ny uke :-)

3 kommentarer:

ELIN sa...

Deilig med dager som dette. Late morgener, og sol som skinner på vårhungrige små og store. Ønsker dere en ny fin uke. Klemmer fra Elin

Beate i Husets Hjerte sa...

Er det ikke deilig Har bare kost oss vi også! Ha en fin kveld og ukestart!!

Hverdagslivet sa...

Herlig herlig søndag dere har hatt. Er det ikke bare skjønt når ungene begynner å sove litt frempå i helgene, det gir virkelig litt "albu-rom":) Flotte bilder fra dagen!
Ha en frisk og fin uke i vente.
Klem fra meg