fredag, mars 04, 2011

Nye puter og lys.


Fikk noen penger til bursdagen min og var en tur på Skeidar her en dag og kjøpte nye puter og lys. Hadde tenkt på denne fargen en stund. Ville ha litt grønn turkis, ikke sånn skarp turkis. Synes det ble fint med litt farger i sofaen :-)

Ellers har Kjetil ligget med influensa tre dager nå, men nå er han på bedringens vei. Jeg har slitt med litt hodevondt og nakkeverk og var hjemme onsdag og halve dagen i dag. Men ungene er i full fart. I går hadde Tobias først håndball trening, så fotball trening. Åsa hadde karneval i barnehagen og kor på kvelden. I dag har Tobias vært hos tannlegen, og det var null hull :-) I morgen skal jeg jobbe, så er det fest med jobben på kvelden. Ellers følger vi med på Vm og i dag var det jo helt utrolig spennende. Men må si at jeg digget Northug i dag! Ha en fin helg :-)
6 kommentarer:

Siris Hjem sa...

Kjempe fine puter du har kjøpt. Deilig med litt farger, nå som våren nærmer seg :)
.... føler med deg i de travle tidene. Ikke så enkelt når mor blir syk når timeplanen til barna er full. Har vært litt på halv maskin selv etter en operasjon, så jeg skjønner deg veldig godt. God bedring til dere alle sammen. Håper dere får en fin helg.

Siri

BENTE sa...

God helg til deg også!
Fine puter og lys forresten:)

ELIN sa...

Så deilig med litt nytt i flotte farger. Håper formen deres er bedre, og at barna sliper unna. Ha en riktig god helg. Klemmer fra Elin

gode grunner sa...

Fin farge på puter og lys! :) Godt å få inn litt friske farger mens vi lengter mot vår.
God bedring..

GroLinda sa...

Flotte puter du har kjøpt deg. Passet fint i den mørke sofan ;o) Deilig med litt farger rundt omkring. Skjønner at du er en travel mor ;o) God bedring til den syke! Ha en flott helg.
Klem fra GroLinda :o)

Min hjerteblogg sa...

Veldig fine puter. PAssa godt inn, og gjennomført.
Ha en herleg lørdag
Klem Anna Lisa