mandag, mai 30, 2011

Husvask!







Hei og hopp, nå er det mandag igjen, og den er full av sol :-) Håper det varer hele dagen, selv om det blåser ute. Har kjørt ungene på skolen og i barnehagen, og begynner på jobb halv tolv, men skal prøve å være der litt før. I går fikk vi vasket hele huset med kraftvask. Det var litt av en jobb, men deilig da det var gjort. Sprutet på kraftvask, lot det virke litt, spylte av med hageslangen, men måtte bruke kost de fleste stedene også for å få av all møkka. Nå får vi bare håpe på godt tørkevær i noen dager. Kjøpte maling på lørdag, Jotun optimal i fargen skifergrå. Håper det blir bra!



På lørdag var gutta på fotball trening, så handlet vi litt, så fikk vi besøk av foreldrene til Kjetil og bestemoren hans. Og så var det bursdags middag hos mamma seinere på dagen. På fredag kvelden dreiv jeg ute i flere timer og sådde frø i jorda, lagde mer blomster bed, luket etc. Det var ganske bra vær da til å holde på ute. Måtte ta bilde av Åsa i går som lekte så fint og som hadde funnet paraplyen sin fordi det blåste litt vann på henne når vi spylte he, he. Klokka ni i går kveld fant jeg ut at jeg skulle går meg en tur, og det var godt og det luktet så godt av syriner etc ute. Og fuglene kvitret i buskene og det var fint :-)

Ha en fin mandag der ute :-)

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Dere har jammen i meg hatt en travel og produktiv helg:-)
Så deilig å få vasket huset! Håperdet tørker så dere får malt snart!
Kondolerer også med bestemoren din - fryktelig trist!

God ny uke!
klem fra størstepia

Anne Karins Mat og Vin sa...

Deilig når slike ting er unnagjort, så blir det så rent og pent!:))
Klem Anne Karin

ELIN sa...

Så godt å få vasket huset. Da ser man virkelig hvor skittent det kan bli. Herlig bilde av Åsa som leker :) Nydelig med tur nå, og syriner dufter jo bare helt himmelsk. Ha en ny fin uke. Klemmer fra Elin