tirsdag, mai 03, 2011

Litt fra det kongelige bryllupet :-)

Fikk med meg en del av bryllupet selv om jeg var på jobb, og så en del på kvelden hjemme. Synes kjolen til bruden var kjempe fin :-) Men seremonien var veldig høytidelig og korrekt. Ikke så romantisk som når kronprinsesse Victoria giftet seg.


Ellers har helga vært fin. Jobbet på lørdag. Så var Kjetil på konsert på kvelden og ungene og jeg koste oss alene. På sønadg kom mamma og pappa. Pappa og Kjetil la tapet på den siste veggen hos Åsa, og mamma og jeg gikk igjennom alle lekene etc til Åsa. Skal legge gulv snart og kjøpe bokylle etc. Grillet til middag, men måtte dessverre spise inne. Nå er det en ganske travel uke på gang, i dag skal Åsa turne og Tobias ha fotball kamp. Og i dag har det også snødd! Men tror det skal bli varmere til helga. Ha en fin tirsdags ettermiddag og kveld alle :-)

2 kommentarer:

Hverdagslivet sa...

Takk for titten! Var ikke mye jeg fikk med meg av bryllupet hverken på dagtid eller kveldstid. Her var så nydelig vær den dagen at det ble andre prioriteter enn bryllupet. Vi skal nok få se bilder og lese i media i lang tid fremover tenker jeg.
Kos dere med våren, den har jo vært så fin til nå;-)
Klem Anne Karin

Blondhild sa...

Ja kjolen hennes var lekker. De er jo et vakkert par. Jeg holdt forøvrig på å le meg ihjel av hattene til døtrene til Sarah Ferguson. Har bilde av dem i min blogg. Ta en titt....