fredag, april 29, 2011

Fredag igjen :-)

Ja, nå er det allerede fredag igjen! Deilig. Jobber fra halv tolv til seks i dag og fra elleve til tre i morgen. Men nyter det fine været om dagen, håper det er starten på en flott sommer! Leverte ungene på skolen og i barnehagen i stad, og når jeg kom hjem tok jeg noen bilder av blomstene ute. Og det som nesten er ille er at jeg må jobbe i dag, når det er bryllup på tv! Jeg som elsker kongelige bryllup! Men får følge med på vg og sånn og se på reprise i kveld. Jeg gleder meg faktisk thi hi ;-)


I går kveld var jeg på zumba, og vi var nesten 50 stk der og varmt og halvveis dugget det på speilene på den ene veggen, kan si det var varmt ja he, he. På onsdag var jeg på kurs på Hamar hele dagen og var innom senteret der etterpå og shoppet litt. Tirsdag hadde jeg fri, så det ble en myk start etter påske :-) Ønsker dere en knall fin helg :-)

4 kommentarer:

ELIN sa...

Ønsker deg en flott helg, og kos deg med kongelig bryllup! Klemmer fra Elin

Kristins rede sa...

Så langt hage blomstene dine har kommet da? Jeg har arbeidshelg, men er også hjemme til Marthe som har vannkopper. De spratt ut onsdag. Ha en flott helg! Jeg skal se bryllup;-)

Synnøve. sa...

Halle denne tidlige söndagsmorgonen.
Sitt her og ser på hakkespetten som spiser fra svoren som henger uppe.

Håper du fikk med deg litt av bryllaupet. Eg såg ikke hele da. Men litt.

Vårblomstene har kommet her og. Det er så nydeligt å se dem.

Håper at söndagen blir fin hos deg. Her blir det en stille og rolig dag.
Klems Synnöve.

Marthe sa...

Takk før fin kommentar på bloggen min :)

åh vi gleda oss så til å komme hjem fra sykehuset :)

klæm