søndag, oktober 02, 2011

En rolig helg :-)
Nå har vi akkurat sett på Åndenes makt og vi får ståpels på armene. Spennende! Ellers har vi vært på besøk hos et vennepar i kveld. Vi dro dit etter middag og kom hjem halv ni. Barna koste seg sammen og vi voksne fikk skravlet litt. Før i dag fikk vi ryddet litt ute, Kjetil vasket bil, og så kom mamma, pappa og broren min innom.
I går jobbet jeg fra elleve til tre, og Tobias var i bursdag. Så senere var vi på fårikål middag hos mamma og pappa, og så fikk vi tilslørte bondepiker til dessert, og det er jo så godt! Dro hjem til skal vi danse og Atle Pettersen er jo helt rå!
Ellers var jeg hos legen med Åsa på onsdag. Det var bronkitt, men crpen var ganske lav, så vi fikk ikke antibiotika, for vi skulle se ann. Hun var ikke så mye bedre på torsdag og jeg var hjemme med henne da også. Men på fredag begynte hun å bli litt bedre. Da kom Kjetil hjem litt over to, så jeg fikk jobbet fra da til klokka seks. Men nå er hun egentlig bra, selv om hun blir fort sliten, så i morgen blir det barnehage. Ønsker dere en fin ny uke :-)

1 kommentar:

Hulda sa...

Ser ut som dere har kosa dere mye i helga, alle sammen. :) Fine unger du har!