tirsdag, oktober 11, 2011

Fotballmuseum, holmenkollen og festningen.

Hei, god kveld i stua :-)
I dag har vi hatt et nydelig vær her. Kjetil måtte på jobb igjen i dag, men vi andre har hatt fri. Vi var på tur i over to timer i det fine været. Ungene syklet og jeg gikk. Først gikk vi opp på festningen og var der en stund. Så gikk vi gjennom Øvrebyen ned på Rimi og handlet middag før vi gikk hjem igjen. Når vi kom hjem fikk jeg ryddet opp litt ute, tatt opp en del døde stauder etc.
Nå ser vi på fotballkamp her. I går dro vi innover til Oslo og Ullevål stadion og fotballmuseumet. Gikk på min kollega med familie der uten at vi visste om det he, he. Først var vi inne i museumet, så måtte vi vente til landslaget var ferdig med å trene før vi fikk se stadion. Tobias satt dere Drillo bruker å sitte og der Kongen bruker å sitte. Så fikk vi se garderoben, rett etter at de hadde dusjet og gått ut, og det luktet veldig parfyme he, he. De var inne i et rom og snakket med pressen og bussen stod utenfor. Det kom noen spillere ut nå og da og Tobias fikk autografen til Carew, Parr, Grindheim og Ruud :-) Så Tobias var i hundre etterpå. Så spiste vi på Mc Donalds, og så kjørte vi opp og tittet på nye Holmenkollen. Begge ungene sovnet på vei hjem he, he.
Tok bilde fra festningen og ned dit vi bor, og i det grå huset i midten bor vi :-) Ønsker dere en fin kveld :-)

2 kommentarer:

Therese sa...

Så mange fine bilder! :) Kan tenke meg at det var morsomt å få møte fotballspillerne og få autograf, heldig han var :) Ha en fin kveld. Klem

Ninas Interiør sa...

Herlige bilder!

God helg til deg, og!:)

Klem Nina