lørdag, november 14, 2009

Fått nøklene til huset!







I går fikk vi nøklene til huset! Så i dag harKjetil og pappa vært og kjøpt maling, ferdig panel, tapet, lister og parkett. Mamma og jeg har kjørt noen ferdig pakkede esker etc. Det blir ferdig panel i kaffelatte på en vegg, denne tapeten på resten, nye vindusbrett og lister, og eike parkett. Skal også ha ny ovn. Er veldig spent hvordan det blir med denne tapeten, men vi får håpe at det blir bra.Var på Skeidar idag for å se på spisestue, men fant ikke noen som vi likte. Så på tirsdag skal mamma og jeg på fagmøbler som ligger ca 2,5 mil unna. I morgen begynner oppussingen av stua. Neste lørdag blir det flytting! Har også tankene klare allerede når det gjelder oppussing av gangen og rommet til ungene. I går kveld snødde det mye, men nå plask regner det. Ha en fin kveld :-)

5 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så utrolig hyggelig sagt!! Tror jeg kommer til å bli veldig glad i denne lysestaken ja. Gratulerer med huset,det blir nok utrolig lekkert både med panel og tapet tipper jeg. Skal bli gøy å følge med!!
klem

Hulda sa...

Gratulerer! Ingenting er som å få nøkkelen til eget hus! :) Så flott panel du har valgt. Her var det MASSE umalt panel, så da var det bare fram med penselen, og se glad ut.

Gummimamma sa...

Gratulerer så masse!
Og masse lykke til med oppussingen :)

silje-sin sa...

Så spennende med nytt hus! Stua blir sikkert lekker:) Gøy å kjøpe nye møbler også:) Masse lykke til med flyttinga:) klem fra silje.

Marthe sa...

Gratulerer med fint hus!!