mandag, mai 14, 2007

Regn, regn og atter regn.Det regner og renger og regner. Blir så kje av det. Tobias har vært hjemme i dag og lekt mye med nabo jenta. De har vært mye inne. Trillet Åsa litt og fikk plantet noen blomster mens det var litt opphold. Var på loppemarked på lørdag. Kjøpte en egge holder fra Perfect home, tror ikke den var brukt. Tobias fikk ishockey spill av morfar, og så kjøpte han noen biler og figurer.


Legger ved rosene jeg fikk på Valentines dagen og nøkkel skapet vårt også.


Har lagt Åsa i senga si i kveld i stedenfor nede. Hun våknet litt, men tok henne ikke opp igjen. Så hun sovnet igjen og sover der nå.3 kommentarer:

Inger-Marie sa...

Så mange fine bilder du har lagt inn i bloggen din i det siste. Likte godt Hello Kitty sokkene. Karoline har olabukse, genser og skjørt med Hello Kitty på, kjøpt på H&M Rowells, skikkelig søtt.

Det Ljuva i livet sa...

Åh, vilket härligt nyckelskåp! Och vad kul att du lagt till mig i dina favoriter. Lägger genast till dig i mina så jag kan kika tillbaks.// Frida

Anna Lisa sa...

Hei!! Takk for besøk i bloggen min, crocsene kjøpte eg faktisk på europris til 99,-kr :) Koselig blogg du har.Ha en fin kveld.Klem