torsdag, oktober 25, 2007




Ja, nå er det torsdags kveld alt. Uka går jammen fort. I går var det basar i barnehagen på grunn av at det var FN dagen. Da tok vi lodd og i dag da vi kom i barnehagen hadde vi vunnet fruktkurv, dvd film og en adventsstake. Ser ikke frukten god ut! Det var gøy. I går begynte Tobias også på turn. Det syntes han var kjempe gøy. Det ble også en lysestake på meg på Ikea på lørdag. Syntes den var fin. Har pyntet med litt orange etc. siden det er høst. Nå er mannen og spiller fotball. Mamma og Tobias har vært og sett på pulverheksa i dag. Det var stor stas. Ønsker alle en fin kveld. Klem.


5 kommentarer:

Emmeline sa...

Så heldige dere var, dere vant jo en skikkelig FLOTT premie. Fruktkurven var veldig fristende!
Jeg har sett på disse lysestakene på IKEA, de er skikkelig fine!!
Du hadde så fin høststemning med det sølvfatet og høstfarger sammen. Veldig fint!

Hulda sa...

Syns også at det var veldig fint på fatet med de bladene og de fine lysestakene. Flott den du kjøpte lørdag, lysestaker får man visst aldri nok av. ;) Dere var jo skikkelig heldige som vant en så stor premie i barnehagen. :)

Ja, tenke nå er det helg igjen, helt utrolig så fort dagene går. Ikke lenge til første søndag i advent. :) Ha ei god helg!

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Så heldig dere var som vant så fine gevinster da, gitt! En riktig god helg til deg og dine.

Marie sa...

Nydeleg hausstemning med levande lys! Så heldig du var som vann!

God helg :o)

elin1976 sa...

Må bare innom for å ønske deg en fin søndag. I dag er det skikkelig søndagsvær. Regn og kuling. Altså perfekt for å sy. Klem :O)