torsdag, oktober 11, 2007

Mye på gang.











Hei igjen. Ja, nå er det mange prosjekter her på gang i heimen. Rommet til Tobias er straks ferdig nå. Mamma og pappa var her på tirsdag og da fikk Kjetil og pappa kappet listene, så Kjetil har malt dem et strøk. Kommer noen bilder av senga hans, en kurv, en knagg til morgen kåpen, og noen andre knagger bak døra. Alltid kjekt med mye knagger. Og bilde av døra som var malt slik på innsiden når vi flyttet inn. Tobias ville beholde det. Og så skal vi ha nytt kjøkken før jul. Beholde skap stammene, men ha nye dører, vask, benkeplater, to nye skap etc. Og må ha nye strie som skal males eller tapet. Hva synes dere. Strie eller tapet og hvilken farge. Skapene blir hvite og benkeplaten blir svart. Og hvordan fliser bak vasken og benken, store, mellomstore eller sånne små? Og hvilken farge. Mye å tenke på og tar gjerne imot tips og råd :-) Men gleder meg mye. Ellers har vi hatt noen utrolig fine dager med sol. Men i dag så plask regner det og det var visst litt hvitt i lufta i dag tidlig. Og mange andre steder utenfor byen her ligger det snø.




Så må vel kjøpe cherox til Tobias i morgen ja. Ønsker dere alle en fin kveld.

7 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Koselig du var innom bloggen min. Takk :) Så fin senga til Tobias ble og de kurvene likar eg veldig godt. Ha en fin kveld du også.Klem

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Blir kjempefint!!!!
Stilig kurv , og sengen var jo konge!!

Takk for alle koselige kommets ,klem !

MODERN COUNTRY sa...

Oj, dette var spennende. Ja, skjønner at det er endel å gjøre. Kjøkkenet er jo husets hjerte som de sier og da er det jo kanskje viktig å skape noe som man ikke blir så fort trøtt på. Selv er jeg helt for å bruke nøytale farger, det kan lett kombineres med. Kanskje blanke hvite små fliser i spesiellt mønster på veggen,eller hva med hvite matte med marmormønster? Bare noen forslag selvfølgelig. Men lyst er jo alltid så lekkert synes jeg da :) Passer jo fint til en svart benkeplate i tillegg. Du får ha en fin helg, og takk for besøk :)
Aina

Guro's lille hjørne sa...

Så koselig senga er :o)
Vi driver også å lager til to soverom no, sønnen vårt sitt og vårt eget. Deretter blir det ny tapet på stue, gang og kjøkken. Vi har valgt å ha tapet på kjøkkenet. Eg likar godt små litt matte og lyse fliser oppom benken. Blir forhåpentligvis nytt kjøkken i løpet av 2008 her hos oss også. Skal bli deilig med noko lyst. :o)Akkurat no hadde det vært godt å bo litt nærmere ikea gitt. hehe.
Ønsker dere ei god helg.
Klem

Silkeline sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg:)) Alltid koselig å se du har vært innom.
Så fint det blir på rommet til Tobias, sengen er jo bare lekker!
Oppussing av kjøkken er spennende, men akk så krevende.... Mange valg og ugreit mens arbeidet pågår, men så blir det jo bare desto mer morsomt når alt er ferdig:))
Lykke til!
Ha en fin helg:))

Emmeline sa...

Må også få takke for koselig hilsen på bloggen min. Nydelig kurv og en koselig seng til Tobias, han får det virkelig superkoselig på dette nye rommet sitt. håper han koser seg der:0)
Ønsker deg og dine en deilig helg også!

Mia sa...

Rommet til Tobias ser veldig koselig ut. Og så spennende med oppussingsplaner for kjøkkenet også. Skal dere virkelig rekke det før jul? Jeg ville valgt tapet fram for strie på veggene. Jeg er sååå lei strie som man ser overalt, selv om den er effektiv med tanke på å skule eventuelle ujevnheter i underlaget. Men har du først satt opp strie, så "sliter" du med det leeenge, for det er ikke så lett å gjøre noe annet da, må eventuelt helsparkle veggene, og det er litt av en jobb. Når det gjelder farger, så ville jeg også gått for noe neutralt, så kan du heller ha farger i tekstiler og ting, som er lettere å forandre med tiden.