søndag, mars 29, 2009

Mer bursdag.






















Må vise litt bursdags bilder fra i går. Da hadde vi først barnebursdag fra halv et til tre, så hadde vi voksen bursdag etterpå. 11 barn med Tobias og Åsa, men det gikk bra. Hadde fått mamma til å være med å passe på, men det gikk kjempe bra. Merker at de har blitt et år større, pluss at de har vært ca 15 barn de andre årene. Men de var så flinke og satt rolig og spiste og greier :-) Men Tobias blei helt utslitt under voksen bursdagen og klaget over vondt i halsen og la seg på sofaen. Målte feberen før han la seg og han hadde 38.5. Så begge barna sovnet fort i går for de hadde vært våkne siden kvart over seks og gledet seg til bursdag he, he. I dag har Tobias fortsatt veldig vondt i halsen og feber. Jeg er skikkelig forkjølet og har nesten ikke stemme. Så i dag skal vi bare slappe av inne og kose oss :-) Ønsker dere alle en fin søndag :-)

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Gratulerer med den store flotte gutten! Så kul kake, tenker den falt i smak...++ riktig god bedring til en sliten og syk mamma...klem

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Grattis med bursdags gutten & wow för en fin tema bursdag!! Han var nok strålande nöjd tänker jag.

ha en fin dag vidare

Synnøve. sa...

Hei der.
Ser du er drabbad av det samme som her i huset. Det er ikke noe kjekt kan eg si deg.
Det var godt at bursdagsfeiringa gjikk greit da. Håper du og ungen blir frisk kjapt.

Klems Synne.

supermamma sa...

Hei. Tusen takk for kommentar i bloggen. :D Så fin bursdaggutt. Gratulerer så masse med dagen til mamma og bursdagsbarn. Så fin kake og bursdagspynting. God bedring.

Sommerlyst sa...

Gratulerer med sønnen!! Stas med bursdag! Den kaken var utrolig stilig - tenker den falt i smak ja.

Takk for fine kommentarer hos meg!!

:) Klem M.

Sommerlyst sa...

...og selvfølgelig: GOD bedring til dere alle!