søndag, januar 23, 2011

Håndball dag.I dag har det vært håndball dag. Tobias hadde tre kamper i dag på Elverum. Den første kampen begynte ti og vi skulle være der halv ti. Så synes det var litt tidlig å ha klokka på ring halv syv på en søndag. Men, men. De spilte tre kamper. Vant den første. Tapte den andre og uavgjort den siste. Tobias scoret også noen mål :-) Dette var deres første kamper og tror de synes det var gøy. Vi var hjemme igjen litt før tre i dag. Så vi har slappet av resten av dagen. I går gjorte vi husarbeid på formiddagen. Så dro ungene og jeg for å handle mat og så skulle de på senteret på lekebutikken for de hadde fått penger til Jul. Møtte søskenbarnet mitt, ungene hennes og tanta mi og gikk på kafe med dem :-)

Ellers har uka gått fort med trening på meg og Kjetil, kor og turn på Åsa og håndball trening på Tobias. Nå er vi klare for en ny uke. Ha en fin søndagskveld :-)

3 kommentarer:

Kristins rede sa...

Alltid morsmot å se de små spille kamper. Marthe begynte i høst, mens Morten har gitt seg med håndball. Han venter på fotball sesongen skal begynne.
Ha en fin uke!

Synnøve. sa...

Håper det gjikk bra i kampene for Tobias.

Skjönner ju at det er morsomt å gå på handletur med egne penger hihi.
Håper dem fannt noe spennende at ta med hjem.

Ja ukene går fort....
Januar er snart slutt, så eg trur snart vi har vår her eg.
Men idag er det litt kjöligt igjen da... 11 minus. Men håper sola kommer opp.

Ha ei flott uke nå.
Klem Synnöve.

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Gøy å se de små spiller da :) Gleder meg til gutta mine skal spille noe når de blir eldre :)

Koselig blogg du har!

Klem Anette