onsdag, januar 26, 2011

Spilldag :-)


I dag har vi hatt spilldag her hjemme. Jeg sa til ungene at vi kunne ha spilldag på onsdager for da er det ingen av dem som skal noe. Og forrige onsdag så var Åsa hos ei venninne så da spilte Tobias og jeg to lego spill han fikk til Jul. I dag fant de alle spillene sine. Først spilte Åsa på et tv spill. Så spilte vi alle fire etterpå. Først stigespill. Så det hunde spillet. Og så bygg mester bob memo to ganger. Tror de syntes det var gøy at vi spilte sammen alle fire, og de bare tittet på barne tv med et halvt øye he, he. Nå har jeg trent litt etter en dvd og dusjet. Skal prøve å legge med tidlig i dag. Og så har det blitt så kaldt igjen. Nå er det minus 20 ute! På mandag jobbet jeg til seks. Da var ungene med mamma og pappa på Pippi teater og det hadde vært veldig gøy! Åsa sang pippi for full hals da hun kom hjem. I går var det først turn for Åsa. Og så skulle koret opptre på sanitetens hus for en gruppe som heter en hand å holde i. Så da hadde hun fullt program. I morgen er det håndball for Tobias og jeg skal prøve å trene ropes. Ha en fin kveld :-)

4 kommentarer:

Størstepia sa...

Så moro å innføre en egen spilldag da - blir mye mer moro å spille de spillene KUN den ene dagen!
Godt tips!

SYns også det er blitt kaldt ute igjen, liker det IKKE merker jeg...

God natt til deg:-)
Klem fra størstepia

Therese sa...

Så koselig :)
Og så flink du er til å trene :)
God natt!

Synnøve. sa...

Hei.
Kan tenke meg at ungene likte den spilledagen. Så moro å gjöre noe sammen hele familjen.

Ja det er kaldt igjen. Minus 20 her ute og. Flott utevär da. Sola skiner og man föler seg så pigg når man er ute.
Er glad i denne årstiden eg.
Men det skulle visst bli varmere igjen var det noen som sa. Håper ikkje det betyr mere snö da... Akkurat passe som det er nå.

Ha ei flott torsdagsettemiddag nå.
Klems fra Digernes.

Livy sa...

Er så koselig med slike dager! Det er lykke i heimen her også når det spilles - vi burde egentlig vært flinkere til det!

Ønsker deg en fin fredag! Klem fra Livy