tirsdag, januar 18, 2011

Nye tider....sporty tider.Hei, ja, nå har vi kommet halvveis i januar og mannen og jeg har bestemt at nå skal vi bli sunnere, slankere og sprekere! Så nå blir det trening, knekkebrød og vann he, he. I dag har jeg fri og jeg var på ropes trening klokka ti i dag! Lenge siden jeg var på det sist og det merket jeg he, he. I kveld skal Kjetil spille fotball kamp. I går kveld gikk jeg en tur.
Ellers har helga vært travel. Tobias var på bursdag på fredags kvelden. Jeg jobbet på lørdag, mens Åsa var i bursdag. Så var vi på bursdags middag hos mamma og pappa etter det, for pappa hadde bursdag på fredag. På søndag var vi lenge i svømmehallen . I dag har jeg også vært hos tannlegen og jeg hadde null hull! Det er bra, for det var faktisk fire år siden sist! Men nå skal jeg få innkalling en gang i året. I går kveld var jeg med Åsa på kor. Hun har begynt i kirke koret og er kjempe stolt! Og i dag begynner turningen hennes igjen. Nå skal jeg hjelpe Tobias litt med leksene her. Ha en fin kveld :-)

2 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Det samme til deg snuppa. Her har vi også lagt oss litt på den sunnere linjen. Heller en banan eller sjokolade i ukedagene :)

Ha en herlig dag. Klem fra Elin:)

Hvite tulipaner sa...

Hei.
Kan absolutt anbefale No knead bread. Helst i helgene, for det er fare for å overspise, men i helgene er det jo greit;)
Lykke til med sporty tider!
Klem