torsdag, januar 06, 2011

Åsa 4 år i dag :-)I dag er Åsa 4 år :-) Startet dagen med gaver på senga. Av oss fikk hun votter, hals og my little pony. Av Tobias fikk hun barnehagesekk, liten og fin til å ha på ryggen selv på lavo turer. Av den ene oldemoren sin fikk hun sykkel. Så hun hadde nesten ikke tid å spise frokost i dag for hun syklet rundt i stua og gangen he, he. Hun hadde med kake i barnehagen og hadde fått krone. Mormor og morfar hentet henne i barnehagen og kjørte henne hjem. Da fikk hun Kaptein Sabeltann dvd og Karoline figur, men skal visst få mer på lørdag. Koste oss hjemme også med kake og kjeks.


Eller så var jeg på kurs hele mandagen og ungene var hos mamma og pappa. Så fikk vi middag der. På tirsdag hadde jeg fri. Tobias var hjemme for han er syk og Åsa var også hjemme. I går var jeg på jobb og Åsa i barnehagen. Men Tobias var hos mormor og morfar både i går og i dag. Han har vært veldig slapp, vondt i halsen og vondt i hodet. Men tror kanskje han skal på skolen i morgen. På lørdag skal vi først ha barnebursdag, så voksen bursdag.
På mandag kjøpte vi oss ny seng, rammemadrass, som vi fikk på tirsdag. Og jeg sover så godt om natta :-) Ønsker dere en fin trettendedags kveld :-)

6 kommentarer:

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Gratulerer med dage søte Åsa! :)

Og gratulerer med 4-åring i hus.

klem

Marthe sa...

Gratulerer med dagen :D

Størstepia sa...

Grattis så mye med 4 årsdagen til Åsa!:-) Tenk så moro å få SÅ mange gaver på morgenen, ikke rart hun bare syklet rundt i stua:-)

Håper både hun og dere hadde en flottdag og lykke til med bursdagsfeiringer til helga!

Klem fra størstepia

Siris Hjem sa...

Gratulerer med 4 åring i huset :D
Det er stor stas :DD

Siri

Lykkemamma.com sa...

Hei :-) Gratulerer med dagen som var til søte Åsa!

Så fin sykkel hun fikk!
Håper dagen din er fin, klem fra Lykkemamma

Therese sa...

Gratulerer med 4 års dagen som var. Søt hun er :)