torsdag, april 07, 2011

Hjemme med sykt barn.

I dag er jeg hjemme med Åsa som har vondt i halsen. Hun hadde vondt i halsen i går også, så da var jeg også hjemme med henne. Hun følte seg litt bedre etter tolv i går. Vi hentet Tobias på skolen klokka et. Og når vi kom hjem var det sol og kjempe varmt. Jeg satt i sola en stund og ungene lekte litt på verandaen. Men etter en stund gikk Åsa inn for å se på tv og så sovnet hun. Ikke helt i form nei. På tirsdag hadde jeg fri og var og trente ropes. Og er skikkelig støl, men bedre i dag enn det var i går. Klarte nesten ikke å bevege meg he, he. På tirsdag etter middag var jeg med Åsa og klippet henne. Hun klippet alt like langt til under øret, for ei i barnehagen har det sånn :-) På Hamar på lørdag ble det nye sko på ungene. På kremmerhuset kjøpte jeg den boksen det står vaskepulver på, den lille turkise vasen, og to blå skåler, har to røde fra før. Og en blank skål formet som en høne. Synes de har så mye fint på kremmerhuset! I kveld er det zumba, håper stølheten går litt over til da he, he. Nå skal jeg pleie den syke som akkurat har fått litt paracet. Ha en fin dag :-)

6 kommentarer:

Lotta sa...

Ah ja farlig på kremmerhuset! God bedring... Sykdom her også.

Klem til deg

Anette sa...

Koselig du besøkte meg og blei med på give awayen:)
Ønsker god bedring.:)

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Så gøy du vil være med på min Give away,masse lykke til,og hjertelig velkommen som følger,håper du vil trives:)

Herlige ting du har kjøpt deg,jeg elsker kremmerhuser,har veldig mye etter min smak der:)
Jeg har også kjøpt blinkesko til minstevimsen i dag,han ble så glad i de at han skulle ha de med i senga:)Gøy når ungene blir glad for det de får:)

Ha en super helg!!

Vi knottes:)

Klem Linda:)

Therese sa...

Tusen takk for awarden :) Den skal jeg få skrevet om så fort som mulig :) Det har gått i ett siden jeg kom hjem fra ferie på tirsdag. Blogspot var visst sperret fra Tyrkia, så fikk verken blogget eller lest noen blogger derfra!
Ha en super helg og masse god bedring til Åsa :) Klem

ELIN sa...

Håper Åsa er i farta igjen, og at dere har fine vårdager. Jeg tilbringer en natt per uke på hotell og det er deilig å få sovet litt. Slalombakken jeg viste på bloggen min er fra Trysil :) Klemmer fra Elin

Anette {foreldremanualen} sa...

Er på utkikk etter slike bokser til vaskerommet, så da skjønner jeg at det må bli tur til Kremmerhuset på meg. ;-)

Ha en flott påske! :)